Katie Holmes privukla pozornost jednostavnim cipelama. Pronašli smo slične

Foto: Profimedia/tommy.com/zalando.hr/borovo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA opisujemo stil Katie Holmes, neke se riječi neprestano ponavljaju, a to su pristupačno, opušteno i elegantno. Holmes voli klasične komade koji su uvijek elegantni i nosivi. Voli i neutralne boje, ali ne boji se dodati hrabre boje i detalje kad to želi.

Jednostavno i profinjeno

Posljednja kombinacija koja je privukla pozornost također je takva. Elegantna, bezvremenska, neutralnih boja, ali uz jedan zanimljiv detalj, a to su espadrile na punu petu. U ovoj se kombinaciji zaputila u šetnju New Yorkom. Svojim je espadrilama privukla pozornost jer ne samo što su bezvremenski elegantne već je u pitanju i povoljan brend.

U pitanju su sandale Franco Sarto Clemens Espadrille Wedge, koje su dostupne po cijeni od 125 američkih dolara (oko 115 eura). Nažalost, brend nije dostupan u Hrvatskoj, no pronašli smo nekoliko sličnih i povoljnih modela.

Sandale s punom petom, Tommy Hilfiger, 109.90 eura
Marks & Spencer espadrile na petu, Zalando, snižena cijena je 31.95 eura
Espadrile s punom petom, Borovo, 79.50 eura

Pročitajte više