Kauč kakav ima Julianne Moore može koštati i preko 200 tisuća eura

Foto: Profimedia/Instagram/bonami.hr/gnijezdo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JULIANNE MOORE rijetko objavljuje fotografije iz svog doma, no kada to učini, te objave privuku pažnju mnogih. Nedavno je podijelila fotografiju svog psa kako se izležava na prilično zanimljivom kauču. Iza kauča vidljiv je veliki prozor koji omogućava dotok svjetlosti, uz prisutnost prozirnih bijelih zavjesa. Čini se da se njih nisu odrekli svi bogataši. Doduše, ni njezine nisu navučene.

Kauč u obliku zmije

Vratimo se kauču. Riječ je o komadu kultne švicarske marke de Sede, a naziv modela je DS-600 Snake. Kako navodi Homes&Gardens, dizajnirali su ga Eleonore Peduzzi-Riva, Heinz Ulrich i Ueli Berger, a de Sede ga je lansirao 1972. godine. 

Našao se u domovima poznatih, ali i u Studiju 54

Ovaj kauč mogao se pronaći u domovima mnogih slavnih osoba, od Micka Jaggera do Tine Turner, a također je bio prisutan i u Studiju 54. Ovaj komad namještaja se jednom pojavio i u Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda kao najduži kauč na svijetu. Više ne drži tu titulu.

Kauč, osim što ima zanimljiv oblik zmije, ujedno je i modularan, pa se može konfigurirati u različite oblike i forme, ovisno o prostoru u koji se planira postaviti. Na službenoj stranici je navedeno sedam različitih mogućih kombinacija. Osim toga, kauč je moguće naručiti u različitim materijalima i bojama.

Povoljnije verzije

Ovaj kauč nije jeftin i njegova cijena može varirati od oko 18 tisuća eura do preko 200 tisuća eura, prema podacima sa stranice 1stDibs. Cijena ovisi o konfiguraciji, odnosno dužini i materijalu. Našli smo slične, povoljnije opcije koje možete vidjeti u nastavku. 

Pročitajte više