Kći Willa Smitha nova je Diorova ambasadorica ljepote

Foto: dior.ae/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

WILLOW SMITH, kći Willa Smitha i Jade Pinkett Smith, nakon prethodnih partnerstava s Muglerom i Maison Margielom upravo je postala međunarodna ambasadorica ljepote za high-end marku Dior. Willow je jedna od tri Diorove muze za nadolazeće kolekcije proizvoda za ljepotu, pridruživši se društvu koje uključuje Anyu Taylor-Joy i K-pop zvijezdu Jisoo.

Lice svih novih beauty kolekcija

Marka je otkrila da će Willow biti lice svih novih kolekcija, a prvi proizvodi koje će pjevačica predstaviti su Diorov Forever Glow Star Filter i Forever Glow Maximizer. Za Glow Star Filter marka kaže da je djelomično proizvod za njegu kože, a djelomično šminka. "Zaglađuje i zamagljuje kožu s diskretnim, dugotrajnim i savršenim sjajnim efektom.

Za dodatnu dozu sjaja otkrijte novi Dior Forever Glow Maximizer, višenamjenski tekući highlighter koji dodaje dodir boje na obraze", piše marka i dodaje da su Glow Star Filter i Glow Maximizer novi neophodni duo za sjaj.

Dior Forever Glow Star Filter dolazi u 10 nijansi, u bočici od 30 ml s pumpicom i košta 54 eura. Dior Forever Glow Maximizer dolazi u šest nijansi i u pakiranju s aplikatorom sa spužvastim vrhom. Košta 41 euro. 

Pročitajte više