Na nekim Vision Pro uređajima pojavile se pukotine

Foto: Reddit

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VLASNICI uređaja Apple Vision Pro počeli su se žaliti na pucanje prednjeg stakla. Nitko od njih ne zna kako je do toga došlo, a nije jasno ni je li problem samo kozmetički ili se iza svega krije nešto ozbiljnije. Na Redditu se na ovaj problem požalilo dosad barem petero korisnika.

Pukotina zasad ne ometa rad uređaja

Svi pogođeni korisnici tvrde da nisu učinili ništa što bi moglo uzrokovati pukotine, poput pada uređaja ili nepravilnog skladištenja, a uređaj su uredno pohranjivali u mekanim navlakama ili odgovarajućim torbama. Isto se dogodilo Engadgetu, koji je uređaj dobio na recenziju.

Cracked! But Not Dropped 🤔
byu/dornbirn inVisionPro
Sudden, random crack in the front glass?
byu/inphenite inVisionPro

Neki vjeruju kako je problem s grijanjem uređaja prilikom punjenja u kućištu ili s navlakom, dok drugi tvrde da je u pitanju tvornička greška ili jednostavno problem dizajna koji stavlja previše napetosti na područje na kojemu se pukotina pojavljuje. Mnogi su stoga savjetovali korisnicima da se jednostavno obrate Appleu i nadaju da će im se to priznati kao greška proizvođača.

Kako se pukotina pojavljuje iznad senzora, nameće se pitanje je li u pitanju samo estetski problem. Korisnici nisu primijetili nikakve druge probleme. Primjerice, kamere i dalje dobro rade. Apple se još nije očitovao o ovom problemu.

Pročitajte više