Košta manje od eura: Uz ovaj dodatak iskoristite proizvode u tubi do zadnje kapi

Foto: amazon.de/temu.com/loccitane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste jedni od onih koji svaku kremu, šampon ili pastu za zube vole iskoristiti do zadnje kapljice - na pravome ste mjestu. Za neka pakiranja i dalje su potrebne škare, npr. za boce od šampona koje se razrežu po pola te se tako dođe do preostalog sadržaja. No za kreme u tubi, paste za zube, regeneratore koji dolaze u tubi i sl. postoji elegantnije rješenje. 

Njega smo otkrili zapravo još davno, i to zahvaljujući L'Occitaneu, a u današnje vrijeme i s današnjim cijenama, važnije je nego ikada iskoristiti proizvod do kraja. Radi se o čarobnom ključu za tubu. To je zapravo pomagalo, koje zaista izgleda poput ključa, koje se namjesti na plosnati završetak metalne tube kako bi se njezin sadržaj uvijek mogao u potpunosti i s lakoćom istisnuti. 

Kupili smo ga prije nekoliko godina, kada smo i kupili njihovu kremu za ruke. I pomagalo je zaista zgodno. Osim ove L'Occitaneove verzije, postoje i razne druge u internetskim trgovinama, a neke koštaju manje od jednog eura. Izdvojili smo ih par ispod. 

L'Occitane čarobni ključ za tubu, 6.40 eura
Metalni stiskač paste za zube, Temu, cijena na sniženju je 0.80 eura
Metalni stiskač paste za zube, Temu, cijena na sniženju je 3.28 eura
Plastični stiskač paste za zube, Temu, cijena na sniženju je 0.89 eura
Stiskač tube, Amazon, 5.45 eura
Dozator za tube, Temu, cijena na sniženju je 1.79 eura

Pročitajte više