Kozmetički div približava se kupcima preko mobilne igre

Foto: revlon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAZVOJEM tehnologije razvijaju se i marketinške taktike. Tako se neki kozmetički brendovi nastoje približiti publici korištenjem videoigara. Pojavom brojnih novih platformi kozmetički brendovi poput E.l.f. Cosmeticsa, Estée Laudera i L'Oréala mijenjaju marketinške taktike kako bi privukli potrošače generacije Z, za što sve više koriste TikTok, virtualne avatare i mobilne igre.

"Prvi put surađujemo s mobilnom igrom"

Revlon je tako najavio suradnju u kojoj će svoje nove ruževe predstaviti u igri Redecor. Igrači će moći dodati Revlonove nijanse ruževa za usne u svoje virtualne dizajne, prenosi Retail Dive. Igrači mogu glasati i dati povratne informacije o omiljenim dizajnima drugih igrača.

"Da bismo proslavili lansiranje nove kolekcije Super Lustrous ruževa za usne, željeli smo surađivati sa sličnim brendom u virtualnom prostoru", izjavila je Martine Williamson, CMO za Revlon. "Ovo je prvi put da surađujemo s mobilnom igrom, a Redecor je savršen za naš ulazak u ovaj digitalni svijet, s obzirom na poklapanje ljubitelja dizajna i ljepote koji uživaju u igri."

Revlon se trenutno oporavlja nakon bankrota. Tvrtka čije podružne marke uključuju Elizabeth Arden, Almay, American Crew i Juicy Couture podnijela je zahtjev za zaštitu od bankrota 2022., nakon što je nakupila dug od preko 3 milijarde dolara.

Prošlog travnja sud je tvrtki odobrio plan za eliminaciju duga od 2.7 milijardi dolara i potporu od 285 milijuna dolara.

Pročitajte više