Kraš lansirao Frondi kokos. Ljudi pišu: Ajme

Foto: kras.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAŠ ima još jedan novitet uz Fontana Vrele kocke, i to s mnogima omiljenim ljetnim sastojkom - Frondi kokos. Kraš Frondi pojavio se na policama prošle godine, a do sada su bili dostupni Frondi nougat, Frondi kakao, Frondi vanilija, Frondi kakao i mlijeko te Frondi limun. Sada se ovom društvu pridružuje i Frondi kokos.

Kraš ističe da se na punjenju nije štedjelo, pa tako kremasto punjenje zauzima čak 81% svih Frondi prutića, bez obzira na okus. Kraš Frondi vafli dolaze u pakiranju od 250 grama, a cijena im je uglavnom 2.59 eura po pakiranju.

"Probala, prefine naravno jer volim sve od kokosa", "To!", "Mmmm", "Jao kokos", "Ajme", "Za uz kavu, treba probati", "Njam", samo su neki od komentara na Kraševim društvenim mrežama ispod objava s ovim novitetom. 

Pročitajte više