Kuća u Osijeku prodaje se za 455.000 eura. Ljudi pišu: Vrijedi svakog centa

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla kuća od 267.56 kvadrata koja se nalazi u prigradskom naselju Osijeka, Tvrđavici, i prodaje se za 455.000 € (~ 3.428.198 kn).

Kompletno namještena

U oglasu je naglašeno da je kuća kompletno namještena. U prizemlju se nalazi dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom od 75.45 kvadrata. Tu su i kupaonica, ostava i terasa od 56.25 kvadrata. U prizemlju je i garaža od 26.80 kvadrata iz koje se ulazi u hodnik kuće. 

Prostrano dvorište od 735 kvadrata

Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe, garderoba, kupaonica, hodnik i terasa od 19.60 kvadrata. Kuća također ima i prostrano dvorište od 735 kvadrata, a na ulazu se nalaze portafon i videonadzor. 

U oglasu je naglašeno da kuća ima aluminijsku stolariju s aluminijskim roletama na elektromotor i protuprovalna vrata. Nadalje, ima podno plinsko grijanje. Gradnja kuće započela je 2018. godine, no završetak radova i useljenje je bilo 2022. godine.

Oglas kuće privukao je pažnju

Oglas ove kuće izazvao je značajan interes na Facebook stranici Index Oglasa, prenosimo neke od komentara. "Vrijedi svakog centa. Svaka čast", "Meni prekrasna. Sretno!", "Kuća je lijepa, ali preskupa", "U Tirolu u Austriji ovakva kuća košta dva do tri milijuna eura, nije puno za ovakvu kuću", "I što će čovjek u Osijeku, male plaće, nikakav kulturni život! Bolje kupiti stan u London za te novce", "Ovo je luksuz, ali na krivom mjestu."

Oglas i više fotografija možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više