Kuhinja za vanjsku upotrebu - Silba

Foto: Press

Kuhinja je jedan od najvažnijih elemenata bilo kojeg kućanstva/domaćinstva.

Tvrtka PROFIL TEHNIKA ponosno predstavlja jedinstveno riješenje za moderne obitelji koje vole provoditi vrijeme zajedno na otvorenim površinama kao što su vrtovi, terase, dvorišta.

Kod planiranja boravka na otvorenom u svome vrtu morate uzeti u obzir i vlastiti stil. Svoju smo ponudu usmjerili na dizajn okućnica koji je u sve većem fokusu, jer izgled kuće i vrta ostavlja prvi dojam.

Minimalist će sve pojednostaviti. Stavlja fokus na ono bitno, ne podnosi puno stvari u prostoru. Ljubitelji su jednostavnosti, reda i čistoće. Kuhinja SILBA pravi je odraz minimalizma i jednostavnosti. 

Praktičar cijeni funkcionalnost. Kuhinja SILBA je funkcionalna i praktična u svakom pogledu. Dizajnirajte svoju vanjsku kuhinju.

Klasičari ne štede na detaljima. Od raznih izbora boja do ugrađenog roštilja i kuhala.
Naturalist želi prirodu! Na svojoj terasi! U svome vrtu!

Moderan dizajn prate vrhunski i dugotrajni izdržljivi materijali za sve vremenske uvjete – kišu, vjetar, utjecaj soli te izloženost suncu. Vanjska kuhinja SILBA izrađena je od aluminija i zaštićena postupkom elektrostatske plastifikacije u boji po Vašem izboru. 

Sve radne površine su od compact ploča, debljine 13mm, u bojama po izboru.

Vanjska kuhinja SILBA može biti opremljena s ili bez opreme za pripremu hrane (ugradbene ploče, ugradbeni i samostojeći roštilj, hladnjak za piće). U standardnoj opremi dolazi s sudoperom i slavinom.

Svojim suvremenim dizajnom lako će se uklopiti u Vaš prostor i donijeti dašak Mediterana!

PROFIL TEHNIKA je tvrtka locirana u Poslovnoj zoni Grabi, u blizini Zadra.
Proizvodnja i ugradnja aluminijskih spremišta, ograda, vrata i pergola je posao koji zahtijeva stručnost i posvećenost detaljima.
PROFIL TEHNIKA je osnovana 2009.godine u Zadru kao obrt specijaliziran za ugradnju garažnih vrata i ograda. Tokom poslovanja, fokus je preusmjeren na usku nišu aluminijskih dvorišnih vrata i ograda gdje se mogla ponuditi personalizirana usluga i visoka kvaliteta proizvoda.
U početku je PROFIL TEHNIKA bila obiteljski posao u kojem su  radili otac i sin.Kako se širio pozitivan glas o kvaliteti,usluzi i maksimalnoj profesionalnoj posvećenosti željama klijenata,  danas je u PROFIL TEHNICI zaposleno 11 ljudi, uključujući posebni odjel razvoja proizvoda i prodajni odjel.
Jedna od posebnosti PROFIL TEHNIKE u odnosu na slične tvrtke je posvećenost klijentima i njihovim potrebama u uređenju životnog prostora. Ova posvećenost detaljima je stvorila bazu vjernih klijenata koji uživaju u raznim pogodnostima koje nudi suradnja s PROFIL TEHNIKOM.
Uz aluminijske dvorišne ograde i vrata, PROFIL TEHNIKA također nudi aluminijska spremišta, pergole svih vrsta kao što su bioklimatske pergole, pergole s krovom od izoliranih sendvič panela i pergole s  krovom od UV postojanog platna.

Aluminijska spremišta za bicikle i kante za otpad, te aluminijske vanjske kuhinje, najnoviji su proizvodi u potpunosti razvijeni unutar PROFIL TEHNIKE kroz dugogodišnje iskustvo i osluškivanje potreba Vas, naših klijenata. Bez potrebe za održavanjem, svi naši proizvodi izrađeni od aluminija, dugo će Vas služiti i krasiti Vaš prostor!

Pročitajte više