Kupci tvrde da im kosa nevjerojatno brzo raste uz ovaj šampon

Foto: Shutterstock/hr.iherb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAN svake osobe s dugom kosom je imati kosu koja ne samo da izgleda sjajno, već je i zdrava. No, je li moguće postići takav rezultat bez trošenja velikih iznosa novca? Mnogi kupci tvrde da je odgovor - da.

Na primjer, recenzije na Amazonu hvale pristupačne proizvode poput raznih ulja ružmarina i šampone poput Grow Long Super-Fast Strength formule od Marca Anthonyja.

Šampon Grow Long Super-Fast Strength je posebno popularan na Amazonu. U posljednjih mjesec dana, više od 3000 ljudi ga je kupilo, a 8000 kupaca mu je dodijelilo najvišu ocjenu od pet zvjezdica. Očigledno je da ovaj proizvod donosi dobre rezultate.

Ovaj šampon je namijenjen svim tipovima kose

Što se tiče same formule, ovaj šampon je namijenjen svim tipovima kose i sadrži vitamine i biljne ekstrakte koji njeguju kosu. Ono što ga čini još privlačnijim je činjenica da ne sadrži parabene ili sulfate, što ga čini pogodnim čak i za obojenu i keratinski tretiranu kosu.

Kako ovaj šampon djeluje? Prvo, jača vlasi, zahvaljujući biotinu, čime se smanjuje lomljenje i potiče rast nove kose. Također, sastojci poput vitamina E održavaju vlagu u kosi, što dodatno sprječava lomljenje.

Drugo, šampon stimulira folikule dlake kako bi potaknuo rast kose. Ključni sastojak koji se brine o tome je kofein. Istraživanja su pokazala da kofein može biti jednako učinkovit kao i minoksidil, tvar koja se koristi u proizvodima za poticanje rasta kose.

Marc Anthony, Grow Long, Super Fast šampon, 250 ml, cijena je 11.28 eura

Što kažu oni koji su isprobali ovaj šampon?

Recenzenti tvrde da formula šampona djeluje kao što je obećano. Mnogi su primijetili značajan rast kose nakon samo nekoliko tjedana korištenja, uz manje lomljenja i petljanja, te općenito zdraviju kosu. Jedan kupac je rekao da mu je kosa "narasla najmanje dva centimetra u nekoliko tjedana". Slično tome, drugi je recenzent primijetio da mu je kosa "dosta" narasla nakon dva mjeseca korištenja šampona.

Pročitajte više