Kylie Jenner pozirala u toplesu i prekrivena blatom za novu kampanju Acne Studiosa

Foto: Carlijn Jacobs/acnestudios.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE JENNER - i njezin klon - padaju i prljaju se u novoj traper kampanji marke Acne Studios. Tako se na fotkama, koje je snimila Carlijn Jacobs može vidjeti blatnjavu Kylie s mokrom kosom kako nosi nove traper komade švedske luksuzne marke za nadolazeću jesen/zima sezonu.

Kako piše Hypebeast, traper je temelj Acne Studiosa - ono što kreativni direktor brenda Jonny Johansson naziva "beskrajno važnim materijalom koji voli iznova izmišljati svake sezone". A za reinvenciju ove sezone Johansson se oslonio na jednostavnost i iznošeni izgled. 

Kylie i njezin klon

Jenner, osim glavnog komada - traperica - nosi nove dodatke kolekcije, poput nove torbe i sezonskih naočala. 

Jacobsin cilj bio je iskoristiti Kylienu samouvjerenost i ljubav prema sebi, katalizirajući tako koncept dvije Kylie. "Kampanja je nastojala prikazati Kylie kao ženu koja ima kontrolu, koja voli samu sebe i koja se ne boji prigrliti svoje želje. Namjera mi je bila proslaviti njezinu individualnost udvostručivši je. Ona voli sebe i ne boji se to pokazati", objašnjava Jacobs u izjavi Acne Studiosa.

Cijela kolekcija FW23 Acne Studiosa dostupna je za kupnju na web trgovini Acne Studios, kao i u trgovinama diljem svijeta. Cijena širokih traperica je 520 eura, oversized traper jakne 550 eura, torbe 1300 eura, naočala 320 eura, sandala 670 eura, a dugačke denim haljine 1200 eura. 

Nekima se sviđa, nekima ne

No sudeći po komentarima na Instagramu, fanovi nisu baš oduševljeni ovom najnovijom kolekcijom brenda, odnosno osobom s kojom su je odlučiti predstaviti. Brojni negativni komentari preplavili su fotke nove kampanje na Instagramu. 

"Ovo nije Acne. Ovo je Diesel iz 2000-ih", "Što se događa s vašim brendom i zašto biste izabrali nju za modela?", "Acne Studios je bio izvrstan brend. Ovo je tako loš izbor smjera", "I sada smo završili s Acneom", "Službeno su ubili jednom odličan brend", "Nikada više neću kupovati od Acnea", "Razočaran sam", "Marka je mrtva sada", "Kylie se uopće ne uklapa u brend", "Zašto?", "Loš odabir", "Početak kraja", "Vau. Odabir Kardashianke kao ambasadorice brenda. Prijelomna vijest", neki su od negativnih komentara. 

No nekima se kampanja sviđa, kao i odabir Kylie za modela. "Nesigurni ljudi mogu mrziti koliko hoće, ova fotka je mrak, snašla se odlično. Ako se ponašate kao da su donijeli lošu odluku, to samo pokazuje koliko nemate ukusa", "Ikonično", "Dvije kraljice", "Kul kampanja", neki su od pozitivnih komentara. 

Pročitajte više