Lana Del Rey lice je nove SKIMS kampanje

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LANA DEL REY i plavi baršun dva su pojma koja jednostavno idu skupa. Štoviše, još 2012. glazbenica je objavila obradu pjesme Blue Velvet, a 12 godina kasnije upravo plavi baršun nosi u reklami za SKIMS kolekciju, koja će povodom Valentinova, 23. siječnja biti puštena u prodaju.

"Moram sve kupiti"

"Glazbena kraljica srca", kako ju je brend Kim Kardashian nazvao na Instagramu, lice je cijele kolekcije za Valentinovo, a osim plavog baršuna, vidimo je i u crnim, crvenim i ružičastim komadima okruženu srcima.

"Predivno", "Genijalno", "Ovo vam je najbolja kampanja ikad", "Ovo je savršeno", "Volim", "Ovo je točno ono što smo trebali", "Ikonski", "Sad moram sve kupiti", "Volim ove fotografije" neki su od komentara na Instagramu.

"Kolekcija je tako lijepa i sanjiva"

Za fotografiju je bila zadužena Nadia Lee Cohen, a na ključnoj fotografiji Lana Del Rey sjedi u plavoj kutiji u obliku srca te nosi SKIMS plavo baršunasto donje rublje.

"Velika sam ljubiteljica SKIMS-a od početka, tako da mi je jako uzbudljivo biti dio njihove kampanje za Valentinovo", izjavila je Del Rey za Variety. "Njihova je kolekcija tako lijepa i sanjiva te mi je upravo zato bilo zabavno surađivati s Nadiom."

Osim donjeg rublja, kolekcija uključuje pidžame, tajice i papuče, kao i modni detalji, uključujući kaputić za pse. Niže pogledajte fotografije nekih komada iz kolekcije, a u cijelosti je možete pogledati ovdje.

Baršunasto donje rublje, 92 eura
Bodi sa srcima, 76 eura
Grudnjak, 46 eura
Uska haljina, 100 eura
Pidžama, 124.95 eura
Papuče, 58 eura
Kaputić za pse, 52 eura

Pročitajte više