Ledo ima nove mješavine povrća, evo kakve su

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode u svom asortimanu zamrznute hrane. Tako je postojeći asortiman začinjenih mješavina Veggie love proširen trima novim mješavinama - Provansa, 4 godišnja doba i Gurman. 

U mješavini 4 godišnja doba nalaze se mrkva, brokula, žute mahune i mladi grašak. Mješavinu Provansa karakterizira kombinacija žute i crvene paprike, tikvice, patlidžani sa žara, luk i maslinovo ulje. Posljednja mješavina Gurman ima mrkvu, zelene mahune, luk i šampinjone te razne začine. 

Provansa, 4 godišnja doba i Gurman

Sve ove mješavine se vrlo brzo i lako pripremaju, doslovno na tavi uz dodatak tri žlice vode, a u njihovoj smo se pripremi i sami okušali. Naime, na kulinarskoj radionici imali smo prilike isprobati ove nove začinjene mješavine, ali i kuhati s njima. 

Na radionici su bili spojeni novinari s food blogerima, a naša partnerica bila je Andrea Cukrov. Ona je osmislila prefino jelo s bakalarom i novom provanskom mješavinom u umaku od rajčice te prepečenim kruščićima. Kod drugih su se mogle naći okruglice od lososa, rižoto s bakalarom i druga jela. 

Sva jela bila su gotova u pola sata, a iskreno ne znamo koje nam je na kraju bilo bolje. Kao što smo već i naveli, jela su uglavnom sadržavala ribu, rižu i nove Ledove mješavine. Iako možda na prvu zvuče jednostavno, ona su okusom bila bogata te bismo ih si rado i doma ponovno napravili. Što sigurno i hoćemo. 

Cijena novih Veggie love mješavina je 2.99 eura (22.53 kn), a pakiranje ima 400 grama. 

Pročitajte više