LEGO ima kolekciju koju će obožavati ljubitelji adidasa

Foto: lego.com/amazon.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO kocke nisu rezervirane samo za najmlađe već u njihovom slaganju mogu uživati i odrasli, a LEGO to potvrđuje i svojim kolekcionarskim setovima, koji znaju imati i prilično visoku cijenu. 

Jedan takav set koji LEGO ima već neko vrijeme u svojoj ponudi je adidas Originals Superstar tenisica, koja izgleda prilično realistično. Ove tenisice uživaju kultni status u svijetu, ali i kod nas, tako da ne čudi što je LEGO udružio snage s adidasom i izbacio ovaj kolekcionarski set. 

Jedna adidas tenisica

Set sadrži 731 kockicu, od kojih se može napraviti jedna adidas tenisica visine 12 centimetara, širine 9 centimetara i dužine 27 centimetara. Tenisica dolazi i s vezicama, koje joj daju realističan izgled. Osim toga, LEGO adidas tenisica može se i personalizirati koristeći druge LEGO kocke i elemente.

Složena tenisica izgleda prilično autentično, ima kultni logotip, prepoznatljive tri pruge sa strane i oznaku iznutra kao i prave adidas tenisice. Dolazi s postoljem i pločicom za izlaganje, a najbolje od svega je što stiže zapakirana u prepoznatljivu plavu kutiju. 

Ovaj set je gotovo svugdje rasprodan, ali našli smo ga na njemačkom Amazonu po cijeni od 79.99 € (602.68 kn).

Pročitajte više