Lijen ili genijalan? Ovaj dodatak postao je obavezan u kuhinjama slavnih

Screenshot/Foto: YouTube/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER ima ovaj dodatak u svojoj kuhinji, kao i Amanda Seyfried, Kendall Jenner, ali čini se da ga Meghan i Harry također imaju, barem sudeći po crno-bijelim fotografijama koje su podijeljene u njihovoj Netflix seriji.

 

Stoga, ako se sudi po brojnim celebovima, čini se da je novi neophodan kuhinjski dodatak postala slavina za toplu, odnosno vruću, vodu koja se postavlja iznad ploče za kuhanje, u zid, prenosi Daily Mail. 

Amanda Seyfried pokazala je svoju za Architectural Digest

Ove slavine omogućuju punjenje lonaca i drugog posuđa vrućom vodom, štedeći vrijeme potrebno za zagrijavanje vode u kuhalu ili loncu na ploči za kuhanje. Osim toga, eliminiraju potrebu za hodanjem do slavine, punjenjem lonca te potom nošenja natrag do ploče za kuhanje. Zbog toga neki ovaj dodatak nazivaju i lijenom slavinom. 

Kao što smo već naveli, fan ovakve slavine je Amanda Seyfried, koja je svoju pokazala tijekom YouTube obilaska doma za Architectural Digest. Tada ju je pohvalila te rekla da izgleda prekrasno u kuhinji.

Hailey Bieber je isto prije nekoliko mjeseci objavila video u kojem je pokazala svoju kuhinju. Odmah na početku videa iza nje bila je vidljiva ovakva slavina u zlatnoj boji, smještena na zidu iznad ploče za kuhinje. 

Mogu se naručiti online

Kod nas ovakve slavine nisu uobičajene u kuhinjama, a i pregledom ponude u našim trgovinama čini se da ih nema, ili su dostupne varijante koje nitko ne bi s ponosom pokazivao u svojoj kuhinji. Doduše, mogu se pronaći online. 

Nadamo se da će se ovakve zidne kuhinjske slavine za toplu vodu pojaviti i u trgovinama kod nas, jer ipak je lakše kada se ovakav dodatak može vidjeti uživo. Izdvojili smo ih nekoliko, koje smo pronašli u online trgovinama poput Amazona i Temua. 

Sklopiva zidna slavina, Amazon, 69.99 eura
Sklopiva zidna slavina, Amazon, 119.99 eura
Slavina za punjenje lonaca, Temu, 109.99 eura

Pročitajte više