Lijepo uređen stan od 71 m2 u Zagrebu prodaje se za 195.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao stan u gradskoj četvrti Trešnjevka-Sjever, u naselju Voltino. Nekretnina ima 71 kvadrat i prodaje se za 195.000 € (~ 1.469.228 kn).

Dvosobni stan u prizemlju

Riječ je o dvosobnom stanu u prizemlju zgrade izgrađene 2009. godine. Zgrada ima ukupno pet katova i lift. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice s wc-om, hodnika i lođe. Orijentacija stana je sjever, a ima plinsko etažno grijanje. 

U stan je po prvi put useljeno 2016. godine, a u oglasu je istaknuto da se prodaje namješten po dogovoru i da postoji mogućnost kupnje garažnog parkirnog mjesta. Dodatno je naglašeno da je lokacija idealna za obiteljski život te da se u neposrednoj blizini nalaze vrtić, škola, parkovi, sportski sadržaji, trgovine, dom zdravlja i javni prijevoz. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više