Lindt ima slatki novitet. Nakon Engleske stiže u druge zemlje

Foto: lindt.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI novi slatkiši pojavili su se na policama trgovina diljem svijeta ovoga tjedna. O nekima smo već pisali, kao o novoj Nutelli kikiriki za koju znamo gdje se može naručiti, ali o nekima ćemo danas tek pisati. To su Lindt Choco Waferi i ograničeno izdanje Ferrero Duplo čokoladne poslastice.

Lindt Choco Waferi

Lindt Choco Waferi uočeni su u Engleskoj, a prema Global Food News Instagram profilu, ovaj slatkiš bi trebao doći i u druge zemlje. Nadamo se da je jedna od njih i Hrvatska jer bismo ovo baš voljeli probati. 

Radi se o kakaovim napolitankama s kombinacijom prženih lješnjaka i preljeva od mliječne čokolade. Postoji i pakiranje koje sadrži nekoliko vrsta ovih napolitanki, uključujući i spomenute. Uz njih još dolaze napolitanke s tamnom čokoladom i one s mliječnom, bez lješnjaka. 

Cijena u Engleskoj im je 5.50 funti za jednu vrećicu napolitanki koja ima 135 grama. Više o ovom novitetu možete vidjeti ovdje

Ferrero Duplo Choc&Cookie

Najavljena je i Ferrero Duplo čokoladica s kakao krem punjenjem i hrskavim kolačićem umjesto vafla. Za sada su informacije o dostupnosti prilično šture pa samo saznajemo da će biti dostupne u veljači 2024. na policama njemačkih trgovina i da se radi o limitiranom izdanju. 

Cijenu Dupla još ne znamo kao ni u koje sve zemlje osim Njemačke dolazi, ako dolazi. No nadamo se da i on stiže k nama ili da se negdje bude mogao naručiti. Doznat ćemo više kada se službeno pojavi na policama. Koji od ova dva noviteta biste htjeli vidjeti kod nas? Odgovorite nam u anketi.

Pročitajte više