Stiže Lego set posvećen jednoj od najpopularnijih igara

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLEKCIJA Lego kocki na temu igre Animal Crossing konačno je stigla na police trgovina. Sadrži kućice i figurice, uključujući Nook's Cranny, Kapp'n's Island vožnja brodom i još nekoliko većih i manjih kompleta. Neki korisnici društvenih mreža već su kupili svoje primjerke te su ih rado podijelili s pratiteljima.

 

"Trebam ih sve"

Jay (@jaysbrickblog) je posebno oduševljen jednim detaljem ovih setova, a to su drveća. "Imaju naranče, trešnje i jabuke, s čime ste već upoznati. Najviše mi se sviđa Easter Egg kojeg će cijeniti svi koji igraju. Ako otvorite drvo s gornjeg dijela, pronaći ćete grančice. Ali to nije sve. U drvetu s trešnjama naći ćete još grančica i cvijeće, a ako ste posebno sretni, pronaći ćete zvonca".

@jaysbrickblog The best thing about @LEGO Animal Crossing sets are the trees! 🌳 Special thanks to LEGO for sending these sets over for review! #lego #animalcrossing #rlfm #reviews #legoanimalcrossing #nintendo ♬ original sound - Jay's Brick Blog

Ash (@ashsnapem) je kratko predstavila sve dostupne setove, te je otkrila kako joj je najdraži set Bunnienin kamp.

@ashsnapem ✨ They’re finally here!! I know what I’m up to this weekend 👀 Which one do you want to see built? 🍃🎈 #animalcrossing #animalcrossingnewhorizons #animalcrossingswitch #newhorizons #acnh #animalcrossingnewleaf #acnl #newleaf #collection #haul #collector #nintendo #nintendoswitch #nintendo3ds ♬ Bubblegum K.K. (From "Animal Crossing") - The Icarus Kid & GameChops

"Ovo je tako slatko, ali tako skupo", "Bankrotirat ću", "Očekivao sam osinje gnijezdo u jednom od drva", "Pitam se hoće li biti još setova za druge lokacije", "Apsolutno volim ove setove", "Trebam ih sve", "Trebam", "Nemam dovoljno novca za ovo, ali snaći ću se", neki su od komentara na videe.

Lego i Animal Crossing kolaboracija dolazi u pet kompleta:

  • Julianova rođendanska zabava, 170 kockica
  • Bunnienin kamp, 164 kockica
  • Kapp'n's Island vožnja brodom, 233 kockica
  • Isabellein posjet, 389 kockica
  • Nook's Cranny i Roseina kuća, 535 kockica

Pročitajte više