Još uvijek volimo Mjesečevu ratnicu, a nedavno lansirana tipkovnica nas je oduševila

Foto: akkogear.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste odrastali u 90-ima, postoje dobre šanse da ste pratili Mjesečevu ratnicu, odnosno Sailor Moon. U pitanju je apsolutni klasik kad govorimo o mangi i animeu. Utjecaj naslovne moćne djevojke prisutan je i danas, a Sailor Moon Crystal serija i filmovi još jednom su pokorili svijet.

Brend računalne periferije Akko Gear je nedavno lansirao tipkovnicu i miš Sailor Moon Crystal. Ovi komadi su ograničenog izdanja.

Boje i simboli koji bude nostalgiju

I tipkovnica i miš dolaze u ružičastoj boji s prepoznatljivim simbolima animea poput mašnica, mačjih šapa i likova mačaka iz serije Lune i Artemisa. Na razmaknici na tipkovnici ispisano je Sailor Moon Crystal.

Tipkovnica ima RGB osvjetljenje, a svi simboli na njoj su utisnuti tako da se ne brišu niti blijede s vremenom. Tipkovnica može raditi putem žice ili bežično. Zahvaljujući naprednoj Bluetooth povezivosti, moguće ju je koristiti i za rad na tabletu i mobitelu. Tipkovnica je dostupna u jednoj varijanti, bez numeričke tipkovnice.

Miš je jednostavan i žični, a možete birati između dvije varijante: s likom Lune i s likom Artemisa. I tipkovnica i miš prilagođeni su za rad na Mac i Windows računalima.

Proizvode je ograničeno vrijeme moguće naručiti na službenoj stranici Akko Geara.

Sailor Moon Crystal tipkovnica, 118.99 eura
Sailor Moon Crystal miš, 35.69 eura

Pročitajte više