Ljude oduševila skupa haljina Aleksandre Prijović. Trenutno je na sniženju

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/robertocavalli.com/bershka.com/zara.com/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Aleksandra Prijović oduševila je zelenom haljinom leopard uzorka na svojem prvom koncertu u Varaždinu održanom u gradskoj Areni. To je bio tek prvi od tri zakazana koncerta u tom gradu. Haljina kojom je Prijović privukla pozornost i pokazala da prati trendove je brenda Roberto Cavalli, a puna cijena joj je visokih 1350 eura.

Haljina je trenutno na sniženju

Ova midi haljina leopardastog printa i boje limete ima duboki V-izrez, a veže se na leđima. Uska je oko struka kako bi lijepo oblikovala figuru. Rađena je u Italiji, domovini brenda.

Haljinu je moguće naručiti preko službene stranice brenda, a trenutno je na sniženju.

Limetasta haljina leopard uzorka, Roberto Cavalli, snižena cijena je 810 eura

A ako vam se općenito sviđa trend leopardaste odjeće, izdvojili smo nekoliko zanimljivih haljina popularnog životinjskog uzorka u drugačijim, neutralnijim bojama, te po osjetno pristupačnijim cijenama.

Duga haljina od žoržeta s printom, Bershka, 25.99 eura
Midi haljina sa životinjskim uzorkom, Bershka, 22.99 eura
Haljina od tila sa životinjskim printom, Zara, 25.95 eura

Pročitajte više