"Bilo je i vrijeme": Logitech razveselio gejmere novom tipkovnicom

Foto: logitechg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOGITECH je najavio Pro X 60 Lightspeed, prvu bežičnu gejmersku tipkovnicu tvrtke koja dolazi u kompaktnom 60-postotnom formatu, a u sklopu tvrtkinog gejmerskog brenda Logitech G. Tipkovnica je dostupna po cijeni od 199.99 eura. Dolazi u tri boje: crnoj, ružičastoj i bijeloj.

"Uzmite moj novac"

Tipkovnica je dimenzija 290x103x39 mm, a kako je već spomenuto, 60-postotnog je dizajna. Bežična je, a nakon punjenja može izdržati do 65 sati rada. Bežični domet tipkovnice je 10 m, no to može varirati ovisno o uvjetima rada.

Korisnicima su dostupne tri opcije povezivanja: žično, uz pomoć USB-C kabela ili bežično putem Bluetootha ili Logitechovog Lightspeed donglea. Tipkovnica je optička te ne nudi zamjenjive prekidače.

"Bilo je i vrijeme, jako dobro", "Najbolji", "Pretjerali ste s ovom cijenom", "Uzmite moj novac, samo ga uzmite, obožavam ju", "Šteta što su pomislili kako je ovo prihvatljivo" neki su od komentara na YouTube videu brenda.

Tipkama je moguće dati do 15 različitih funkcija

Tipkovnica uključuje i mogućnosti dodatnih prilagodbi za dodjele makro prečaca, osvjetljenja i zvučnih efekata, a sve je to moguće postići uz pomoć novog KeyControl alata u Logitechovom G Hub softveru. Svaku je tipku moguće prilagoditi i dati joj do 15 različitih funkcija.

Tipkovnica također podržava Logitechovo Lightsync RGB osvjetljenje, koje je prethodno programirano na statičko plavo, no korisnici sami mogu prilagoditi boju i sekvence osvjetljenja. Logitech G Pro X 60 ima i kotačić za kontrolu glasnoće i Game Mode prekidač koji onemogućava tipke koje bi mogle smetati prilikom igranja, a dolazi uz futrolu.

Tipkovnicu je moguće naručiti putem službene stranice brenda, a prilikom narudžbe korisnici mogu odabrati jezik, kao i opredijeliti se između taktilnog i linearnog rasporeda. Više o tipkovnici možete doznati ovdje.

Pročitajte više