Mali kuhinjski aparati

Foto: Press

Smeg, sinonim za eleganciju i stil, nudi neodoljiv asortiman malih kućanskih aparata koji će obogatiti svako jutro.

Savršeni pokloni za savršeni početak dana

Božićno jutro je čarobno, ispunjeno mirisom kave i svježe ispečenih kolača! Ali, predivan početak dana nije rezerviran samo za blagdane – poklonite sebi i svojim najmilijima sve za pripremu zdravog doručka iz dana u dan.

Nema do okusa svježe mljevene kave

Ako i vaše jutro započinje tek s pravom šalicom kave onda je Smeg mlinac za kavu najbolji izbor. S uklonjivom oštricom za mljevenje kave od nehrđajućeg čelika nudi 3 razine mljevenja, prilagođenih vašim preferencijama. Uz 8 unaprijed postavljenih funkcija svaki gutljaj postaje poseban doživljaj.

Savršena pjena za cappuccino

Iskusite profinjenu umjetnost pripreme kave uz Smeg pjenilicu za mlijeko. Indukcijski sustav grijanja stvara savršenu pjenu, dok različite funkcije omogućuju prilagodbu vašem ukusu. Uz ovu pjenilicu svako jutro možete uživati u omiljenom napitku pripremljenom kao u najfinijem caffe baru.

Brzo, učinkovito – i vruće

Dodajte čarobni okus vruće čokolade ili aromatičnih čajeva uz Smeg kuhalo za vodu. Snaga od 2400 W i automatsko isključivanje na 100°C osiguravaju optimalno pripremljene napitke, dok elegantan oblik i nehrđajući čelik dodaju notu luksuza vašoj kuhinji. Izaberite veličinu od 1,7 l ili 0,8 l te omiljenu pastelnu boju.

Svježe cijeđeni sokovi za zdravlje i užitak

Dodajte svježinu agruma u svoj doručak uz Smeg citrusetu u retro stilu 50-ih. Osvježavajući sokovi razbudit će vaše nepce i unijeti dašak nostalgije u vaše jutarnje rituale.

Pecivo ili klasičan tost?

Tost vam svaki put zagori ili se neravnomjerno zapeče? Uz Smeg toster s 2 ekstra široka utora, 3 programa i 6 stupnjeva tostiranja to više neće biti slučaj! Neka i vaša priprema jutarnjeg obroka postane jednostavan ritual.

Smoothie na brzinu

Za one koji vole brze i zdrave opcije, Smeg blender dolazi u dvije veličine s TritanTM Renew bocama. Oštrice od nehrđajućeg čelika i jednostavan odabir brzine čine pripremu smoothieja jednostavnom i ukusnom, na vama je samo da odaberete omiljene sastojke.

Savršeni doručak ključan je za uspješan početak dana, a Smeg proizvodi donose vintage stil i praktičnost u vašu kuhinju. Uživajte u blagdanskom ugođaju uz ove retro kuhinjske pomoćnike koji će svako jutro pretvoriti u poseban trenutak. Otkrijte cijelu ponudu na Prisavlju, u showroomu GEMMA B&D, kod Gemma B&D renomiranih prodajnih partnera ili prvo posjetite: https://www.gemma.hr/

Pročitajte više