Ovo sredstvo za čišćenje očistit će vaše odvode na neobičan način

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČIŠĆENJE je nešto čemu se većina ljudi ne veseli, stoga je dobra vijest za mnoge što industrija proizvoda za čišćenje redovito osmišljava nove proizvode koji će mnoge natjerati da se uhvate u koštac s kućanskim poslovima koje bi najradije preskočili. Pjenasto sredstvo za čišćenje odvoda tako je zaintrigiralo ljude na društvenim mrežama, a mi smo se potrudili pronaći nešto slično.

"Trebam ovo"

U videu na TikToku vidimo demonstraciju korištenja ovog pjenastog sredstva za čišćenje. Pjena se uz pomoć aplikatora jednostavno gurne u odvod umivaonika te izlazi van kroz gornju rupu, zajedno s prljavštinom.

@yugouclean Can’t get enough of these 🤩 Our GET OUT Foaming Drain Cleaner is available NOW at @NORMAL Danmark @NORMAL Sverige @NORMAL Suomi @NORMAL Norge @NORMAL Nederland @NORMAL France 💖 #yugou #yugouclean #getout #foamingdraincleaner #cleantok #cleaninghacks #normal #draincleaning #normalnorge #normaldanmark #normalsverige ♬ original sound - Kardashian clips 🎬

"Netko treba ovo napraviti mom mozgu", "Želim ovo, ali me malo plaši", "Ovo je prvi put da sam vidjela da prljavština izlazi s pjenom", "Trebam ovo", "Gdje ovo mogu kupiti?", "Prvi put vidim ovakvo nešto", "Nevjerojatno", neki su od komentara ispod videa.

Gdje kupiti ovakav proizvod?

Iako ovaj proizvod nije dostupan kod nas, pronašli smo nešto slično na Amazonu. Zahvaljujući čišćenju uz pomoć pjene, ovaj proizvod lako otklanja nečistoće i neugodne mirise. Proizvod se koristi tako da se ulije u odvod, bez ribanja. Može se koristiti u umivaonicima i sudoperima, kadama, WC-školjkama i drugim površinama.

Herios sredstvo za čišćenje odvoda, Amazon, 17.18 eura

Ovakvi čistači dolaze i u obliku praha. Za korištenje, dovoljno je nasuti prah u odvod koji je potrebno očistiti. Primijetit ćete kako se pjeni, što znači da radi svoj posao.

Prah za čišćenje, Amazon, 25.99 eura

Pročitajte više