Mango ima duplić popularnih balerinki Valentino Garavani

Foto: valentino.om/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROLJEĆE je doba kada modni svijet oživljava novim trendovima, a Mango donosi svoju kolekciju balerinki koje su savršen dodatak proljetnoj garderobi. Ove balerinke ne samo da su udobne i funkcionalne, već su i estetski izuzetno privlačne, podsjećajući na luksuzne dizajnerske komade, ali po mnogo povoljnijoj cijeni.

Dizajn ovih balerinki ističe se po svojoj elegantnosti i sofisticiranosti. Mango je uspio spojiti klasični dizajn balerinki sa suvremenim elementima, stvarajući komade koji su jednako pogodni za casual i formalne prigode.

Dizajnom podsjećaju na balerinke poznatog modnog brenda Valentino Garavani

Satenske balerinke s elegantno zaobljenim prstom i ravnim dizajnom predstavljaju spoj udobnosti i profinjenog stila. Ove balerinke ističu se zatvaranjem na dvostruku kopču, ukrašenom ukrasnom mašnom koja im daje dodatnu dozu šarma.

Iako dizajnom podsjećaju na balerinke poznatog modnog brenda Valentino Garavani, Mango je uspio stvoriti pristupačne varijante, dostupne širem krugu ljubitelja mode. Balerinke Rockstud Satin od Valentina prepoznatljive su po elegantnim linijama i karakterističnim detaljima poput "rockstud" metalnih kopči duž rubova cipele.

Valentino Garavani balerinke, cijena je 790 eura

Njegove balerinke su izrađene od visokokvalitetnog satena, dostupne u raznim bojama i uzorcima po cijeni od 790 eura, dok se sličan dizajn u Mangu može pronaći za samo 50 eura. Crveni model Mangovih balerinki rasprodan je u svim veličinama, ali je zato crni još uvijek dostupan. Možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više