Mango Outlet ima sjajan popust. Ovo su najbolji komadi već od 2 eura

Foto: mangooutlet.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANGO OUTLET mnogima je omiljena online destinacija u koju se zapute kada žele kupiti odjeću, obuću ili modne dodatke po nižim cijenama od redovne Mangove ponude. Kao što joj i ime govori, ova stranica nudi Mangove komade po sniženim cijenama iz prijašnjih kolekcija. Na Mango Outletu se mogu naći komadi za žene, muškarce i djecu. 

Sada je pak ova outlet stranica odlučila dodatno sniziti svoje već snižene cijene, i to više od 70%. Ovo je jedan od najiščekivanijih popusta mnogima na kraju svake sezone, pa artikli brzo nestaju sa stanja. Dakle, ako želite nešto - budite brzi. Pregledali smo ponudu i izdvojili komade koje se isplati kupiti.

Za nju

Slatka torbica mini veličine na ovom sniženju košta svega 2.54 eura. Osim u ovoj limun žuto-zelenoj, dostupna je i u boji lososa. Ima dvostruku ručku, uklonjivi remen od lanca i unutarnju podstavu. Kopča se jednim gumbom. Idealna je za izlaske.

Mini satenska torba, cijena na sniženju je 2.54 eura (19.14 kn)

Mali karirani potkraćeni top idealan je ljetni komad. Cijena mu je snižena za čak 88% i iznosi 2.81 euro. Osim kariranog uzorka, krase ga i tanke bretele na vezanje. 

Karirani potkraćeni top, cijena na sniženju je 2.81 eura (21.17 kn)

Ova haljina idealna je i za proljeće i za ljeto. Kratka je i ima ravni dizajn s printom cvjetića. Krasi ju i volan na donjem dijelu, a kopča se gumbima na ovratniku. Cijena joj je snižena za 80%.

Haljina s volanima i printom, cijena na sniženju je 4.50 eura (33.91 kn)

Majica zelene boje zapela nam je za oko. Izrađena je od 100% liocela, ravnog je dizajna i ima okrugli izrez i dugačke rukave. Dostupna je i u žutoj boji, a cijena joj je snižena za 75%.

Majica, cijena na sniženju je 4.30 eura (32.40 kn)

Karirana plisirana suknja može se nositi kroz cijelu godinu. Ovu krase ravni midi dizajn, srednji struk i skupljeni detalj. Tu je i ukrasna mašna, a kopčanje je patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu. Cijena joj je snižena za 85%, a dostupna je i u ružičastoj boji.

Karirana plisirana suknja, cijena na sniženju je 4.07 eura (30.67 kn)

Suknja-hlače od lana idealan su komad za ljetne mjesece. Nama se najviše svidjela ova opcija u zelenoj boji, no dolaze i u crnoj i narančastoj, iako je svega još par brojeva na stanju. Cijena im je snižena za 77%.

Suknja-hlače, cijena na sniženju je 7.73 eura (58.24 kn)

Prugasta polo majica od žerseja nas je osvojila. Tkanina joj je s uzorkom pletenica, a tu je i neodoljivi prugasti print. Ima polo ovratnik, a cijena joj je snižena za 69%.

Prugasta polo majica, cijena na sniženju je 8.16 eura (61.48 kn)

Ravne traperice niskog struka mogu se nositi kroz cijelu godinu, a nama su se posebno svidjele ove isprano plave boje. Ravnog su kroja, imaju pet džepova i kopčanje gumbima. Cijena im je snižena za 80%.

Traperice, cijena na sniženju je 9.28 eura (69.92 kn)

Crna haljina komad je koji ćete moći iskoristiti za razne prigode. Ovu krase rebrasti midi dizajn, okrugli izrez i kopčanje gumbima na prednjem dijelu. Cijena joj je snižena za 65%.

Rebrasta pletena haljina, cijena na sniženju je 9.18 eura (69.17 kn)

Za njega

Pleteni elastični remen ima isprepleteni dizajn i kopčanje kvadratnom kopčom te kožne detalje. Cijena mu je snižena za 81%.

Pleteni elastični remen, cijena na sniženju je 5.09 eura (38.35 kn)

Polo majica izrađena je od održivog pamuka, ima kratke rukave s elastičnim manžetama i kopčanje na gumb na prednjem dijelu. Cijena joj je snižena za 75%, a dostupna je i u drugim bojama.

Polo majica, cijena na sniženju je 4.98 eura (37.52 kn)

Lagana pamučna majica izrađena je od održivog pamuka, ima okrugli izrez i bočni izrez na porubu. Dolazi u nekoliko boja, a nama se najviše svidjela ova u boji klementine. Cijena joj je snižena za 69%.

Majica, cijena na sniženju je 5.34 eura (40.23 kn)

Pamučna kapa s grafikom u narančastoj boji upečatljiv je ljetni komad. Izrađena je od održivog pamuka, a cijena joj je snižena za 65%.

Kapa, cijena na sniženju je 6.97 eura (52.52 kn)

Prugasta košulja regularnog kroja zapela nam je za oko. Može se kombinirati s trapericama ili malo elegantnijim hlačama. Izrađena je od pamuka i ima duge rukave na kopčanje. Cijena joj je snižena za 83%.

Prugasta košulja, cijena na sniženju je 7.89 eura (59.45 kn)

Pamučna sportska majica regularnog kroja izrađena je od mješavine tkanine od održivog pamuka. Tkanina je lagana, a majica ima duge rukave i okrugli izrez. Dostupna je i u drugim bojama, a nama se najviše svidjela ova srednje smeđa. Cijena joj je snižena za 65%.

Sportska majica, cijena na sniženju je 9.18 eura (69.17 kn)

Zadnje što izdvajamo je ova najlonska torba za nošenje preko tijela koja dolazi u plavoj i kaki boji. Ima džep s patentnim zatvaračem sprijeda te dugi prilagodljivi remen. Cijena joj je snižena za 62%.

Najlonska torba, cijena na sniženju je 10.08 eura (75.95 kn)

Pročitajte više