Mango u novoj ponudi ima prekrasnu haljinu koja može biti odlična vjenčanica

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S VREMENA na vrijeme high-street brendovi u svojoj ponudi znaju imati prekrasne vjenčanice po povoljnijim cijenama naspram cijena vjenčanica u specijaliziranim trgovinama. Jednu takvu ima Mango u sklopu svoje Selection kolekcije, a haljina je dostupna isključivo u njihovoj online trgovini.

Mangova vjenčanica komotno može stati uz bok mnogo skupljim, dizajnerskim vjenčanicama. Silueta haljine prati tijelo u gornjem dijelu. dok joj donji dio pada ravno. Izrađena je od viskoze i ima V izrez na prednjem dijelu te tanke dvostruke ukrštene naramenice na stražnjem dijelu.

Osim toga, haljina na stražnjem dijelu decentno otkriva dio leđa. Dugačka minimalistička haljina prljavo bijele boje idealna je za topliji dio godine, a dolazi u veličinama od XS do L. Cijena joj je 239.99 € (1808.20 kn), a možete ju vidjeti ovdje

Pročitajte više