Švicarski brend lansirao jednostavan minimalistički sat

Foto: mdm-watches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAURICE de Mauriac, tvrtka sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, upravo je izbacio novu kolekciju ručnih satova, dizajnera Fabiana Schwaerzlera. Nova serija naziva se Maurice de Mauriac Pillow Watch. Ovaj minimalistički sat svoj je naziv dobio zbog oblika kućišta koje se često naziva "jastuk".

"Prelijepo"

Maurice de Mauriac Pillow Watch dolazi u tri stila kućišta. Osnovni model ima kućište od četkanog prirodnog titana. Kućište je širine 45 mm, debljine 13 mm te je vodootporno do 100 metara. Zaobljeno je kako bi bilo maksimalno udobno za nošenje.

Mat crni brojčanik je minimalistički. Ima smo malo teksta i diskretne satne oznake. Tekst na brojčaniku je sitan kako bi se održao minimalistički izgled. Čitljivost je jako dobra zahvaljujući visokom kontrastu između crne podloge i plavih lumiranih dijelova. Kožni remen je širine 24 mm, na vrhu ima teksturu sličnu tkanini, a šavovi na remenu odgovaraju plavoj boji satnih oznaka i kazaljki.

Unutar sata nalazi se švicarski automatski mehanizam La Joux-Perret G100. Mehanički mehanizam radi na 4 Hz i ima 68 sati rezervne snage.

"Veliko je novo maleno", "Ovo je jedan od najčišćih, najljepših satova koje sam vidio", "Prekrasan", "Jako lijepo", "Tako neodoljiv komad", "Prelijepo", neki su od komentara na društvenim mrežama brenda.

Sat je dostupan po cijeni od 3994 eura, a više možete doznati ovdje.

Pročitajte više