Megan Fox: Postala sam "žrtva" Temua

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEGAN FOX bila je posljednja gošća popularnog podcasta Call Her Daddy. U razgovoru s voditeljicom Alexandrom Cooper dotaknula se raznih tema, od svog djetinjstva do raskinutih zaruka s Machine Gun Kellyjem, ali i online kupovine, posebice trenutno popularne trgovine Temu.

"Postala sam 'žrtva' Temua", našalila se u jednom trenutku tijekom podcasta te upitala Alexandru zna li koja je to aplikacija. Alexandra je odgovorila da zna, zahvaljujući Super Bowlu. Megan je objasnila da joj je netko pokazao aplikaciju Temu i da ju je zainteresirala.

@callherdaddy

I think we can ALL relate to Megan when she says she’s a victim of Temu 😂 A simple purchase for her kids turned into her immediately making an appointment for a full-sleeve 👏👏

♬ original sound - Call Her Daddy

Istetovirala si je cijelu ruku zbog naručene privremene tetovaže s Temua

"Naručila sam gomilu privremenih tetovaža i zabavnih stvari koje mogu raditi s djecom. Među naručenim tetovažama bile su i privremene 'rukav-tetovaže'", rekla je, dodajući kako je mislila da će njena djeca uživati u njihovom lijepljenju na sebe. No naglasila je da je i sama isprobala jednu na svojoj ruci i bila oduševljena.

"Odmah sam rezervirala termin da si istetoviram cijelu ruku", rekla je, ističući svoju impulzivnost i želju da ono što zamisli odmah i ostvari. Dodala je kako su joj četiri dana zaredom radili na toj tetovaži.

"Ne mogu vjerovati da Megan Fox kupuje na Temuu", "Pomisao da Megan Fox kupuje na Temuu zapravo je tako smiješna", "Žrtve Temua ustanite", "Megan Fox je poput nas", "Ja sam isto žrtva Temua", "Želim link na Temu tetovažu koju je kupila", "Volim je", "Megan, kupujemo na Temuu da bismo uštedjeli", "Presmiješna je", "Ako je Temu dovoljno dobar za Megan Fox, onda je dovoljno dobar i za mene", neki su od komentara na video. 

Izraz "žrtva" Temua nedavno je postao viralan na TikToku. Ovaj šaljivi termin koriste mnogi korisnici kako bi opisali svoju opsjednutost kupovinom putem ove popularne stranice, odnosno aplikacije. Također, mlađi tiktokeri ga koriste za ismijavanje svojih roditelja zbog kupnje raznih predmeta s te stranice koje smatraju nepotrebnima.

Pročitajte više