Microsoft ima nove maske za Xbox. Izgledaju prilično lijepo

Foto: xbox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO VAM je dosadila crna plastična fasada vašeg Xbox Series X-a, imamo dobre vijesti: sada postoji novi način za personalizaciju konzole, a ne uključuje ljepljive vinilne naljepnice. Microsoft je najavio službene omote za Xbox Series X počevši s bijelim omotom inspiriranim Starfieldom, koji će biti dostupan od 18. listopada. Ostali omoti bit će dostupni od 10. studenog.

Novi omoti uključivat će tri dizajna: Starfield, Arctic Camo i Mineral Camo. Microsoft kaže da je motiv za izradu omota pružanje oblika prilagodbe koji je "pristupačniji i održiviji od kupnje posebnog izdanja ili konzole ograničenog izdanja".

Ovi omoti koriste "ploče od čvrste jezgre" obložene slojevima visokotehnoloških tkanina. Unutarnja strana ima silikonsku površinu koja sprječava pomicanje osiguravajući čvrsto prianjanje. Budući da omot konzole Xbox Series X nije naljepnica, lako se može saviti oko konzole i ukloniti.

Microsoft nije prvi proizvođač koji igračima nudi načine da prilagode svoje konzole. Sony je početkom prošle godine objavio maske za PS5 konzole u raznim bojama.

Iako Sony nije dao točne brojke o tome koliko su se njegove maske za konzole prodale, s obzirom na to da je tvrtka prodala više od 40 milijuna PS5 uređaja, prodaja dodatne opreme vjerojatno je važan faktor u ukupnoj zaradi PlayStationa. Nije iznenađujuće da Microsoft svojim obožavateljima nudi slične mogućnosti prilagodbe.

Omoti će biti dostupni za kupnju i na europskom tržištu, stoga se nadamo da će stići i kod nas. Koštat će 44.99 eura (338.98 kn) i namijenjeni su samo za seriju X.

Pročitajte više