Microsoft predstavio još jedan kontroler, Xbox igrači nisu zadovoljni

Foto: xbox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI vole reći da Microsoft ima više kontrolera nego igara. Američki proizvođač je predstavio još jedan kontroler za svoje Xbox konzole.

Limitirano izdanje

Na temelju prve suradnje započete početkom prošle godine Xbox i tvrtka za kozmetičke proizvode OPI ponovno se udružuju kako bi ponudili novi kontroler, Sunkissed Vibes OPI.

Za razliku od prva tri OPI kontrolera izbačena prošle godine, ovoga puta nije riječ o promotivnom kontroleru koji je gotovo nemoguće pronaći, već o posebnom izdanju. To znači da će ovaj Sunkissed Vibes OPI biti lakše pronaći, ali uz ograničene zalihe.

Novi kontroler Sunkissed Vibes inspiriran je OPI-jevom ljetnom kolekcijom Make the Rules. Sam kontroler funkcionalno je identičan drugim Xbox bežičnim kontrolerima, samo što zbog boje košta više.

Na stražnjoj strani je pastelno plava boja, a prednju krasi pastelna narančasta.

Mnogi su nezadovoljstvo iskazali na Twitteru

Mnogi ovom objavom nisu zadovoljni te na Twitteru komentiraju da je bolje da naprave nove igre nego kontrolere. "Vjeruje li Microsoft iskreno da je ovo ono što pravi Xbox igrači žele? Više boja za njihove kontrolere? Ne mogu vjerovati", jedan je korisnik komentirao ispod objave na Twitteru.

"Izdali ste više kontrolera za Xbox nego igara umjesto da date igračima ono što žele. Zbog toga danas prodajem svoju Xbox Seriju X", još je jedan od komentara.

Kontroler još nije dostupan za kupnju, ali se može prednaručiti. Cijena ovog kontrolera je 64.99 € (489.67 kn), a možete ga vidjeti na njemačkoj web stranici Microsoft Storea.

Pročitajte više