Microsoftov PC Game Pass dostupan je u Hrvatskoj i još 39 zemalja

Foto: xbox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MICROSOFT PC Game Pass lansiran je u 40 novih zemalja uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju i Sloveniju.

PC Game Pass omogućuje igračima pristup biblioteci od stotine PC igara, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios, Bethesdine igre, pristup EA Playu i pogodnosti za Riot Games. Ponuda uključuje i nove igre koje će uskoro biti dostupne s PC Game Passom, Minecraft Legends (18. travnja) i Redfall (2. svibnja).

PC Game Pass je dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 9.99 eura mjesečno. 

Novi korisnici u Hrvatskoj će dobiti posebnu ponudu: 3 mjeseca za 1 euro

"Kako bismo proslavili lansiranje, novi članovi će dobiti posebnu ponudu dobrodošlice za prva tri mjeseca na ograničeno vrijeme. Oni koji su bili dio našeg Insider programa dobit će dva besplatna mjeseca članstva za PC Game Pass, bez potrebe za daljnjim djelovanjem, kao zahvalu što su nam pomogli oblikovati iskustvo i bili jedan od prvih članova PC Game Passa u svojoj zemlji", piše na njihovoj službenoj stranici.

Novi članovi koji se žele pridružiti PC Game Passu i saznati više o prijavi to mogu učiniti ovdje.

Pročitajte više