Mnogi hvale ovaj proizvod: Oživljava suhu i oštećenu kosu

Foto: Shutterstock/makeup.hr/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONI koji često mijenjaju boju kose mogu se složiti da je potrebno mnogo više proizvoda i vremena da bi kosa ostala zdrava i sjajna. Često bojenje kose može uzrokovati da pramenovi postanu lomljivi i skloni pucanju. Iako ne postoji jedan "najbolji način" za njegu obojene kose, ima mnogo tretmana za kosu koji mogu učiniti čuda za većinu tipova kose, a kupci na Amazonu ovaj proizvod nazivaju čudesnim za obojenu i oštećenu kosu: Elizavecca Collagen Treatment.

Ima 27.000 ocjena s pet zvjezdica

"Zvijezda ovog proizvoda kolagen može vašu kosu održati zdravom i jakom dajući joj građevne elemente potrebne za stvaranje proteina koji su neophodni za zdrav rast i održavanje kose", rekla je dermatologinja Sharleen St. Surin-Lord za portal Well+Good. Kolagen također djeluje signalizirajući vašim fibroblastima, stanicama odgovornim za regeneraciju folikula dlake, da rastu, što može dovesti do punijeg vlasišta.

Za najbolju upotrebu brend preporučuje nanošenje izdašne količine nakon pranja kose šamponom. Ostavite masku između pet i 20 minuta i isperite. 

Na Amazonu ćete pronaći recenzije s više od 27.000 ocjena s pet zvjezdica. "Upravo sam ga koristila kao obični regenerator i ne mogu vjerovati koliko mi je kosa mekana. Daje lijep sjaji i odlično miriše", rekla je jedna korisnica na Amazonu.

Druga je navela da je uživala u korištenju proizvoda na svojoj ofarbanoj kosi. "Obožavam ovaj proizvod! Bojala sam kosu netradicionalnim bojama nekoliko godina. Ovaj proizvod mi je uvijek pomogao obnoviti kosu nakon farbanja. Mnogo je jeftiniji od proizvoda poznatih marki."

Maska košta 10.7 € (80.62 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više