Moderni uređaj s dodirom nostalgije: Ovaj sat nas je oduševio

Screenshot/Foto: TikTok/aliexpress.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RADIOSATOVI velik su hit već desetljećima. Većina nas je odrasla s njima, a mnogi ih još uvijek koriste jer još uvijek rade. Oni koji ih više nemaju vrlo vjerojatno ih se rado sjećaju, a vjerujemo da takvima među vama ideja sata koji izgleda poput dobrog starog radiosata, a služi i kao bežični punjač djeluje kao san snova. Dobra vijest je da tako nešto postoji.

"Zdravo, ljubavi"

Lunjajući internetom, ustanovili smo da je sat-punjač pravi hit na AliExpressu. Zanimalo nas je kako izgleda u akciji, stoga smo se zaputili na TikTok. Naravno, tiktokeri su nam rado demonstrirali korištenje ovog proizvoda.

@vxcase Qual é a melhor função do Clock Charger? #luminaria #relogio #despertador #carregador #vxcase #carregadoriphone #carregadorsemfio #smartphone #vx ♬ som original - vxcase
@techtoysforboys Awesome phone charger clock. Full of functions. Video credit : @simplysalfinds Follow for more awsome gadgets. #tech #clock #phonecharger #amazonfinds ♬ original sound - coolgadgetsoftiktok - Tech Toys For Boys

Bacili smo oko i na komentare, a oduševljenje je mnogima bilo teško sakriti: "Vrijedi", "Zdravo, ljubavi", "Gdje ga mogu kupiti?", "Senzacionalno", "Volim ovo." To su samo neki od komentara, a mnogi su pitali i može li uređaj puniti njihov mobitel.

Budilica, termometar i punjač

Ovisno o modelu, ovaj punjač je kompatibilan s iPhoneom, Samsungom ili pak sa svim mobitelima koji podržavaju bežično punjenje, tako da pri kupnji svakako obratite pozornost na ovu stavku. Sat radi bežično, a puni se putem USB kabela. Također ima i funkciju budilice te prikazuje temperaturu u prostoriji. Možete ga prebaciti i u način uštede energije.

Sat s punjačem, AliExpress, snižena cijena je 11.94 eura (89.98 kn)
Sat s bežičnim punjačem, AliExpress, 20.89 eura (157.42 kn)
Sat s punjačem za mobitel, AliExpress, snižena cijena je 7.70 eura (58.06 kn)

Ova je varijanta sata nešto suvremenijeg izgleda, a kad ga ne koristite kao punjač, poslužit će kao solidno zrcalo. Posjeduje karakteristike i prethodno predstavljenih satova, uključujući bežično punjenje i prikaz temperature u prostoriji.

Sat s punjačem i zrcalom, AliExpress, snižena cijena je 13.33 eura (100.46 kn)

Osim na AliExpressu, ovaj je sat-punjač dostupan i na Amazonu.

Drvena budilica s punjačem, Amazon, 49.99 eura (376.64 kn)

Pročitajte više