Novi iPhone navodno će imati zaštitu od odsjaja

Foto: Shutterstock (na fotografijama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE bi mogao nadograditi kamere iPhonea 16 Pro i iPhonea 16 Pro Max s novim materijalom protiv odsjaja, barem tako kažu navodno pouzdane glasine. To je dobra vijest za korisnike iPhonea koji su primijetili da na se na njihovim fotografijama prikazuju točke kad god ima jače svjetlosti u blizini. U konačnici, kvalitete fotografija nije onakva kakvu korisnici žele.

Nije jasno hoće li navodni novi premaz protiv odsjaja stići na oba ili na samo jedan Pro model.

Očekuje se značajno unaprjeđenje kamera

Premaz se nanosi novim sustavom za taloženje atomskog sloja (ALD), koji koristi reaktivne plinove za nanošenje izuzetno tankog sloja materijala na postojeći objekt, prenosi Tom's Guide.

Prije govora o ovom premazu, govorilo se i o tome da će na oba Pro modela biti dodana 48MP ultraširoka kamera, a da će na iPhoneu 16 Pro možda biti uvedena 5x telefoto kamera koju bi svakako trebao imati iPhone 15 Pro Max. 

Osim toga, očekuju se i veći zasloni, veće baterije i novi gumb za snimanje.

Pročitajte više