Muzej Iluzija i CircuitMess udružili snage

Foto: CircuitMess

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA OTVORENJU novog Muzeja Iluzija u Kopenhagenu, održanom 11. travnja, Muzej Iluzija i CircuitMess predstavili su novi proizvod koji je nastao kao rezultat suradnje ovih dviju domaćih tvrtki. U pitanju je Infinity Mirror Pendant, inspiriran Beskonačnim ogledalom koje se nalazi u Muzejima iluzija diljem svijeta.

Ova optička iluzija stvara privod beskonačne dubine i svjetla. Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. Tvrtke su odlučile surađivati primarno zbog želje za jačanjem interesa za STEM, pogotovo kod djece.

Ponesite iluziju doma

Infinity Mirror Pendant je privjesak za ogrlicu koji u potpunosti funkcionira kao minijaturna verzija iluzionističkog eksponata, uz dodatne mogućnosti tehničkog prilagođavanja izgleda privjeska po vlastitim željama.

"Suradnja se ostvarila jednostavno organski, a kako su svi suradnici na ovom projektu mladi ljudi, lako smo pronalazili zajednički jezik i dogovarali što želimo od proizvoda", izjavio je Albert Gajšak, direktor CircuitMessa. "Htjeli smo omogućiti posjetiteljima Muzeja mogućnost da jednu od iluzija ponesu doma i nauče kako funkcionira tehnologija koja čini tu iluziju mogućom."

“​​Učenje kroz zabavu naša je premisa i svakim novim Muzejem Iluzija potvrđujemo da je ono u svijetu sjajno prihvaćeno", izjavio je Teo Širola, direktor Metamorfoze, tvrtke koja upravlja globalnom mrežom Muzeja iluzija. Kako novootvoreni muzej u Kopenhagenu ima najveći asortiman u svojoj trgovini, posebno mu je drago da je Infinity Mirror Pendant prvi put predstavljen upravo tamo.

Infinity Mirror Pendant će u Hrvatskoj biti dostupan u zagrebačkom Muzeju iluzija u ograničenim količinama.

Pročitajte više