Na proljeće stižu tri nova Apple proizvoda. Evo i koja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA najnovijim informacijama i nagađanjima, Apple planira pustiti u prodaju nove modele iPad Air, iPad Pro i MacBook Air uređaja u proljeće ove godine, moguće već u ožujku ili travnju. U međuvremenu donosimo kratak pregled specifikacija iščekivanih uređaja.

iPad Air

Nagađa se da novi iPad Air modeli uključuju Appleov čip M2 za bržu izvedbu, redizajnirani stražnji dio kamere, podršku za Wi-Fi 6E i Bluetooth 5.3. Tableti bi trebali biti dostupni s ekranima veličine 10.9 inča i 12.9 inča. Ne očekuju se značajne promjene u vanjskom dizajnu.

iPad Pro

Novi modeli iPad Pro s ekranima veličine 11 inča i 13 inča vjerojatno će biti prvi iPadi opremljeni OLED zaslonima. To će omogućiti veću svjetlinu, veći kontrast i manju potrošnju energije u odnosu na modele s LCD panelima. Apple već koristi OLED zaslone za najnovije iPhone i Apple Watch modele, uz izuzetak iPhone SE serije.

MacBook Air

Apple navodno planira lansirati više MacBook uređaja s čipom M3 u proljeće. Modeli će imati ekran od 13 inča i 15 inča. Novi bi modeli trebali bolje renderirati grafiku u igrama, što uključuje i preciznije osvjetljenje, refleksije i sjene. Značajne promjene u samom dizajnu MacBook Aira ove se godine ne očekuju.

Pročitajte više