Nakon Coca-Cole stižu Tic Tac Sprite bomboni

Foto: nassaucandy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA omiljeni mint bomboni Tic Tac prisutni su na tržištu već više od 50 godina, još od 1969. godine, a svoje ime duguju zvuku koji proizvode dok se valjaju po prepoznatljivoj plastičnoj kutijici i po zvuku koji ljudi čuju kada otvore spremnik.

Zapravo ih je Ferrero prvo nazvao Refreshing Mints, a onda brzo preimenovao 1970. godine u Tic Tac.

Na početku su bila dostupna samo dva okusa - svježa menta i naranča, a onda su tijekom godina počeli izlaziti u brojnim drugim okusima. Danas su pojednostavili okuse prema svojim najpopularnijim pa tako postoje oni s okusom naranče, svježe mente, jagode, limete i naranče, intenzivne mente i voćne avanture. No s vremena na vrijeme izbace i posebna izdanja. 

Stižu na proljeće 2023. 

Tako je Ferrero prije dvije godine na tržište izbacio Tic Tac bombone s okusom Coca-Cole koji su postali hit. Upravo to izdanje im je bilo jedno od najprodavanijih posebnih izdanja Tic Taca u povijesti, s čak 2.6 milijuna prodanih kutijica u periodu od travnja do kolovoza 2020. godine. 

Sada pak stižu Tic Tac bomboni s okusom Spritea te predstoji za vidjeti hoće li postići sličan uspjeh na tržištu. Točan datum izlaska na tržište nije još uvijek poznat, ali po pisanju stranice CStore Decisions na police dućana bi trebali stići u petom mjesecu 2023. godine.

Pročitajte više