Našli smo Braun epilatore i brijače na sniženju do 40%

Foto: Shutterstock/sve.hr/braun.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EPILATORI i brijači su neizostavni alati za uklanjanje neželjenih dlaka s tijela. Ako ste u potrazi za novim epilatorom ili brijačem, u nastavku pročitajte koji su popularni modeli marke Braun sada dostupni na sniženju. Ova marka je poznata po inovativnosti, kvaliteti i dugogodišnjem iskustvu u području osobne njege. 

Ovo je idealna prilika da nabavite visokokvalitetne uređaje po povoljnijim cijenama i osigurate glatku i njegovanu kožu.

Braun Silk-épil 9020 Flex 3D epilator, snižena cijena je 205 € (1544.61 kn)

Braun Silk-épil 9 Flex 9-020 epilator je s fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica, ima protuklizno hvatište i kontrolu pritiska za lako uklanjanje dlačica. Ima i masažni nastavak, široku glavu s 40 pinceta i usku dršku.

Braun serija 7 71-S7200CC brijaći aparat, snižena cijena je 225 € (1695.30 kn)

Električni brijaći aparat za muškarce Braun Series 7 ima glavu koja se prilagođava za 360° kako bi pružila glatko brijanje, dok tehnologija AutoSense očitava gustoću vaše brade i prilagođava joj svoj rad, uklanjajući više dlačica pri svakom brijanju.

Braun Silk-épil 9-720 SensoSmart epilator, snižena cijena je 123 € (926.76 kn)

Epilator sa širokom pokretljivom glavom za lakše i učinkovitije uklanjanje dlačica. Tehnologija pinceta MicroGrip (40 pinceta) pruža glatku kožu tjednima. Ergonomska drška omogućuje praktično korištenje na svim dijelovima tijela. 

Braun serija 5 51-M4500CS brijaći aparat, snižena cijena je 120 € (904.16 kn)

Električni brijaći aparat Braun Series 5 olakšava brijanje svojim trima fleksibilnim oštricama koje se prilagođavaju konturama vašeg lica. Sustav EasyClean omogućuje brzo i jednostavno čišćenje.

Braun Silk-épil 5-820 Sensosmart epilator + bikini trimer, snižena cijena je 105 € (791.14 kn)

Braun Silk-épil 5-820 idealan je epilator za početnice. Ima tehnologiju pinceta MicroGrip, pokretljivu glavu, nastavak za visokofrekventnu masažu, protuklizno hvatište i trimer za bikini zonu.

Braun BT 5342 trimer za bradu, snižena cijena je 54 € (406.87 kn)

Ovaj trimer za bradu oštriji je, brži i efikasniji zahvaljujući širem segmentu za podrezivanje koji hvata i podrezuje više dlačica pri svakom potezu.

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više