Našli smo ograničeno izdanje Munchmallowa

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MUNCHMALLOW je slatkiš koji mnogi povezuju s djetinjstvom, i to klasičnu verziju s tamnom čokoladom i pjenastim bijelim punjenjem. Sada Jaffa Crvenka ima nekoliko varijacija Munchmallowa pa tako postoje Full Munch karamela, Full Munch jagoda i Double Munch, uz gore spomenuti. 

Mister Fullio Full Munch

Danas smo, pak, naišli na ograničeno izdanje pjenastog deserta Mister Fullio Full Munch. Pakiranje sadrži 12 Munchmallowa s punjenjem od jagode i preljevom od bijele čokolade. Iskreno, privuklo nas je simpatično pakiranje koje ne izgleda kao njihovo tipično te bi možda moglo biti zgodan poklon ljubiteljima Munchmallowa, i to ovoga s jagodom. 

Mimo fora pakiranja nažalost ne sadrži novi okus, čemu smo se mi prvotno ponadali kada smo ga uočili. No dolazi u većem pakiranju i trenutno je na akciji. Mi smo ovo ograničeno izdanje našli u Sparu gdje smo kutiju od 256 grama platili 1.99 eura (14.99 kn). Inače kutija od 128 grama košta 1.59 eura (11.99 kn).

Pročitajte više