Našli smo set japanskih noževa na popustu od 39%

Foto: lonciipoklopci.hr/mehrzer.hr/kai-europe.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRENUTNO mnoge trgovine imaju popuste, od onih s kozmetikom, zatim odjećom i obućom do onih s proizvodima za dom. Pregledali smo ponudu na sniženju, a za oko su nam zapele tave jer one uvijek dobro dođu, a i potrebno ih je češće mijenjati nego drugo posuđe pa se isplati kupiti ih na sniženju i proći povoljnije. Osim toga, izdvojili smo i set japanskih noževa koji izgleda prilično elegantno. 

Tava wok Aloe Supreme 26 cm, cijena na sniženju je 26.99 € (203.36 kn) / Tava grill Aloe Supreme 28 x28 cm, cijena na sniženju je 29.99 € (225.96 kn)

Mehrzer na svom web shopu ima popust od 31% i 32% na Aloe Supreme tave koje su nam odmah zapele za oko jer lijepo izgledaju - spoj crnog i zelenog je jako efektan. Na sniženju se tako mogu pronaći tave za grill, wok, palačinke, duboka tava i klasične tave različitih veličina. 

Aloe Supreme linija ima neljepljivi premaz napravljen od prirodnih i biljnih komponenti. Tave se mogu prati ručno, ali i u perilici posuđa. Na stranici navode da tave imaju neprianjajući premaz bez PFOA sloja.

Tava za palačinke Aloe Supreme 25 cm, cijena na sniženju je 17.49 € (131.78 kn) / Duboka tava Aloe Supreme 28 cm, cijena na sniženju je 25.49 € (192.05 kn)

Proizvodi iz ove linije imaju soft-touch ergonomsku ručku koja ih čini jednostavnima za rukovanje. Tave se mogu koristiti na svim vrstama štednjaka, uključujući i indukciju. Kompletnu Mehrzer Aloe Supreme liniju na popustu možete vidjeti ovdje


De Buyer tava za palačinke, 24 cm, cijena na sniženju 18.20 € (137.13 kn) / Kai Seki Magoroku Shoso 3u1 set noževa, cijena na sniženju je 109 € (821.26 kn)

Druga trgovina čiju smo ponudu na sniženju pregledali je LONCI & POKLOPCI by Bajde. Oni redovito imaju dobre popuste na pribor za kuhanje, a mi smo se ovaj put fokusirali na tavu za palačinke i noževe. Tako je De Buyer Force Plus tavi za palačinke od 24 cm cijena snižena za 30%, a Kai Seki Magoroku Shoso 3u1 setu noževa za 39%. 

Ova tava za palačinke napravljena je od čelika i nije pogodna za indukciju. Odlikuje je niski rub koji omogućuje lako prevrtanje i okretanje palačinki. Zbog materijala od kojeg je izrađena brzo se zagrijava i ravnomjerno difuzira toplinu. 

Seki Magoroku Shoso noževe krasi elegantan izgled, a izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Ovi su noževi naoštreni i izbrušeni uz veliku tehničku vještinu. Rezultat su oštrice savršene oštrine, robusnosti i izdržljivosti koje su idealne za svakodnevnu upotrebu u kuhinji. Napravljeni su u Japanu. 

Pročitajte više