"Ne trebam, ali želim": Ovaj držač za Switch totalni je hit

Screenshot/Foto: TikTok/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSTOJI jako puno opcija za personalizaciju popularne Nintendo Switch konzole. Navlake, gripovi, kutije, pa i simpatični punjači. Jedan takav smo pronašli na društvenim mrežama i zaista nas je oduševio, a znamo i gdje ga možete nabaviti. Vjerujemo kako će posebno oduševiti najmlađe.

"Savršeno za mene"

Stalak, punjač i simpatičan dodatak vašoj sobi: sve to nalazimo u jednom proizvodu. Switch se u njega lako postavlja, a možete ga i koristiti dok se puni. Na nogice uređaja možete postaviti i mobitel. Imajte na umu da je ovaj proizvod namijenjen za Switch, ali ne i za Switch Lite.

@bmo.playful I can’t believe it! BMO case for Nintendo Switch 🤩 #nintendoswitch #adventuretime #bmo #nintendoswitchforlife ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

U komentarima vlada oduševljenje. "Još jedna stvar koja mi ne treba, ali koju želim", "Trebam", "Moja kćer se rado igra sa svojim", "Slatko", "Savršeno za mene" i "Volim ovo" tek su neki od komentara.

Više opcija za svakoga

Ovakvih držača može se naći na Etsyju. Dolaze u više različitih boja, te u nekoliko različitih varijanti, ovisno o tome želite li da vaš punjač sa stalkom ima lice ili ne. Neki modeli imaju i maleni hladnjak kojeg možete i ne morate uzeti.

Držač za Switch, Etsy, od 82.24 eura (619.63 kn)

Ove druge dvije verzije dolaze bez hladnjaka.

Držač za Switch, Etsy, snižena cijena je 63.83 eura (480.92 kn)
Držač za Switch, Etsy, 48.27 eura (363.69 kn)

Pročitajte više