Neobične šalice hit su na Instagramu: "Opsjednuta sam"

Foto: Instagram/gustafwestman.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNERSKI studio sa sjedištem u Stockholmu Gustaf Westman lansirao je kolekciju šalica zanimljivog dizajna. Chunky Spiky Cup, kao što i samo ime govori, krasi šiljasti dizajn, a dolazi u nekoliko boja - ružičastoj, ljubičastoj, narančastoj i zelenoj.

Nekonvencionalni komad kombinira estetiku s funkcionalnošću

Ovaj nekonvencionalni komad spaja estetiku s funkcionalnošću, budući da šiljci na šalici poboljšavaju hvat i olakšavaju držanje. Dizajn šalica predstavlja svojevrstan odmak od Westmanovih uobičajenih mekanih i zaobljenih oblika.

Ove su šalice privukle pažnju mnogih na društvenim mrežama, a brojni su komentari osvanuli ispod objave o njima na službenom Instagram profilu brenda. "Trebaju mi", "Volim ih", O moj bože", "Je li to kaktus ili šalica? Nema veze dajte mi ih", "Lude su", "Kul", "Top", "Opsjednuta sam", "Baš su zabavne", samo su neki od njih. 

Glazirane keramičke šiljaste šalice bit će dostupne u prodaji ove nedjelje na službenoj stranici brenda, po cijeni od 90 eura. Na stranici je naglašeno da je svaka šalica jedinstvena, a možete ih vidjeti ovdje

O brendu

Dizajnerski studio Gustaf Westman osnovao je istoimeni arhitekt koji se kasnije posvetio dizajnu. Studio, osnovan 2020. godine u Stockholmu, ubrzo se istaknuo inovativnim i jedinstvenim dizajnerskim rješenjima, privlačeći pažnju ljubitelja dizajna diljem svijeta.

Proizvodi brenda uključuju namještaj po mjeri te keramičke i staklene komade za dom. Ovi komadi kombiniraju skandinavski minimalistički dizajn s vibrantnim bojama i neobičnim oblicima.

Pročitajte više