Nintendo konačno potvrdio da je Switch 2 na putu. Bit će predstavljen do ožujka 2025.

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO je napokon odlučio obradovati igrače Switch konzole s dugoočekivanom vijesti. Potvrđeno je da će nasljednik ove popularne konzole biti predstavljen prije nego što završi fiskalna godina 2025. godine.

Predsjednik Nintenda Shuntaro Furukawa preko X-a je jasno izjavio da će sljedeća generacija Nintendo Switch konzole biti najavljena "unutar ove fiskalne godine", što japanskom gaming divu daje rok do 31. ožujka 2025. godine. Ovo se savršeno uklapa s nagađanjima o lansiranju nove konzole u prvom kvartalu 2025. godine.

Od svog lansiranja 2015. godine, Nintendo Switch je doživio nevjerojatan uspjeh. Do danas je Nintendo prodao više od 141 milijun uređaja, čineći Switch trećom najprodavanijom konzolom svih vremena.

Pročitajte više