Nintendo Switch 2 će navodno stići 2025. umjesto 2024. godine

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON niza glasina i curenja informacija koje su otkrile da će Nintendova sljedeća konzola biti objavljena u drugoj polovici 2024., čini se da je sada lansiranje odgođeno za 2025. Te informacije su potvrđene iz pet različitih izvora. Eurogamer je također potvrdio ovu vijest, navodeći da su čuli slične informacije o lansiranju početkom 2025. godine. Izvješće VGC-a dodatno potvrđuje ove nove informacije, s izvorima koji tvrde da je Nintendo obavijestio izdavače da će njihova sljedeća konzola biti lansirana u prvom kvartalu 2025.

Prema tim izvorima, tvrtke treće strane su nedavno obaviještene o internom kašnjenju u Nintendu koje je pomaknulo konzolu s prethodno planiranog izdanja krajem 2024. Jedan od izvora VGC-u navodi da je razlog za ovu odgodu nedostatak dovoljno jakih naslova prve strane koji bi bili spremni za izdanje krajem 2024.

Iako bi ljubitelji Nintenda mogli biti razočarani što će vjerojatno dulje čekati na nasljednika Switcha, to sugerira da će Nintendo slijediti isti raspored izlaska kao i za originalni Switch, koji je izdan početkom godine. 

Pročitajte više