Nintendo upravo najavio konzolu Mario Red Edition Switch OLED. Fanovi razočarani

Foto: nintendo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO Direct koji se održao danas pružio nam je temeljan uvid u nadolazeću igru "Super Mario Bros. Wonder", uz dodatno iznenađenje na samom kraju prezentacije - potpuno novu, ograničenu verziju konzole Nintendo Switch OLED. Planirano je da konzola bude dostupna od 6. listopada, što je dva tjedna prije nego što "Super Mario Bros. Wonder" izađe 20. listopada. To implicira da igra neće biti uključena ni u jedan od paketa s konzolom.

Najava za Switch s temom Mario nije uključivala cijenu, ali će vjerojatno koštati isto kao i konzola Zelda: 360 dolara (332 eura), piše Kotaku.

Posebno izdanje konzole Nintendo Switch OLED dolazi u crvenoj boji, upotpunjeno sa skladno crvenim Joy-Con kontrolerima, crvenom priključnom stanicom te diskretnim, no prepoznatljivim elementima koje povezujemo s ikoničnim talijansko-američkim junakom, uključujući siluetu Marija na stražnjem dijelu postolja i čitav niz kovanica koje krase unutrašnjost konzole.

Ovaj dizajn pruža suptilan nagovještaj igre povezan s konzolom, što stoji u kontrastu s prethodnim prekrasnim modelom konzole Nintendo Switch OLED inspiriranim igrom "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom", koji je imao Joy-Con kontrolere s uzorkom i ukrašenu priključnu stanicu. Za ovu se baš i ne može reći da je to konzola na temu Mario. 

Mnogi su ispod objave na X-u (bivšem Twitteru) iskazali svoje nezadovoljstvo, pišući komentare kao što su: "Postavili ste naše standarde previsoko da biste se izvukli s crvenim skinom za Marija", "Ovo je doslovno treći put da su napravili običnu crvenu boju za Mario izdanja", "Ok je. Još jedna Mario konzola, ali očekivali smo Super Mario Bros. Wonder Design, a ne samo još jednu Mario".

Ograničeno izdanje konzole najavljeno je na kraju predstavljanja igre Super Mario Bros. Wonder Direct, koja je pokazala jedinstven pristup nadolazeće igre naslovu 2D Mario koji uključuje potpuno nove neprijatelje koje pljuju sjemenke na vas i smiješne sposobnosti poput one koja Marija pretvara u slona. 

Pročitajte više