Novi Galaxy Fold će imati kućište od titana?

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S OBZIROM na to da Samsung Galaxy S24 Ultra, koji je predstavljen u siječnju, ima okvir od titana, očekuje se da će sljedeći Samsungov pametni telefon također imati okvir od titana. Koliko je poznato, mobitel koji slijedi je Galaxy Z Fold6, prenosi GSM Arena.

>> Isprobali smo novi Samsung Galaxy S24 Ultra. Evo dojmova

Lansiranje se očekuje u srpnju

Samsung Galaxy Z Fold5, koji je lansiran prošle godine, ima aluminijski okvir, a trenutno je Galaxy S24 Ultra ujedno i najskuplji mobitel u seriji Galaxy S, jedini pametni telefon u portfelju tvrtke Samsung s titanijevim okvirom.

Uz bolji okvir, očekuje se da će Fold6 biti i skuplji i napredniji od Flip6. Međutim, nije jasno hoće li i Galaxy Z Flip6 prijeći na titanijevi okvir ili će nastaviti s aluminijskim. Oba bi modela trebala biti lansirana u srpnju te se do tada očekuje više informacija o specifikacijama.

Pročitajte više