Od Bluetooth zvučnika do pametnih satova: Pogledajte što smo sve našli na sniženju

Foto: gizzmo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INTERNET trgovina Gizzmo ima odličnu Black Friday akciju i dodatnu pogodnost u obliku kupona od 30% popusta s kojim se može sniziti cijena proizvoda po vlastitom odabiru. 

Gizzmo je vjerojatno većini poznat po velikom izboru maski i dodataka za mobitel, ali u svojoj ponudi ima i slušalice, robotske usisavače, pametne satove, smart home uređaje i brojne druge proizvode. 

Pregledali smo njihovu ponudu na ovom sniženju i izdvojili najbolje ulove, ali i proizvode koji su nam se svidjeli. 

Dodaci za mobitel

Bežična QI stanica za punjenje Bubble, cijena s kuponom je 132.99 kn (17.64 €)

Bubble je univerzalna bežična prijenosna baterija elegantnog izgleda s upečatljivim motivom u obliku mjehurića. Kompatibilna je sa svim pametnim telefonima koji podržavaju QI protokol bežičnog punjenja, a snaga punjenja joj je do čak 15 W.

Aluminijski power bank NakedMag Mono, cijena na sniženju je 379.99 kn (50.40 €)

S NakedMag Mono power bankom možete odjednom puniti tri uređaja po izboru, bez gubljenja snage i brzine. Snaga mu je 15 W što mu omogućava i do 3 puta brže punjenje od konvencionalnih punjača.

THOR One pametna bežična stanica za punjenje, cijena na sniženju je 189.99 kn (25.20 €)

Uz ovaj autodržač možete puniti svoj uređaj tijekom vožnje. Ima infracrveni senzor i automatsku pametnu stezaljku koja čvrsto uhvati mobitel. Osim toga, atraktivnog je dizajna sa zaobljenom površinom od kaljenog stakla te je kompatibilna sa svim telefonima koji podržavaju QI standard za bežično punjenje. 

Slušalice i zvučnici

Xiaomi Haylou GT1 Pro bežične bluetooth slušalice, cijena s kuponom je 200.63 kn (26.61 €)

Xiaomi Haylou GT1 Pro bežične bluetooth slušalice s prijenosnom stanicom za punjenje su na popustu od 16%, a prilikom aktivacije dodatnog kupona od 30% njihova cijena iznosi 200.63 kn. Dok smo gledali ovaj proizvod, bila su samo još dva komada na stanju tako da vjerujemo da će brzo planuti. 

AudioHall Max Bluetooth slušalice, cijena na sniženju je 299.99 kn (39.80 €)

AudiHall Max Bluetooth bežične slušalice su vjerujemo na najboljoj akciji i njihova cijena na ovom sniženju iznosi 299.99 kn. 

Slušalice imaju ANC tehnologiju koja omogućava smanjenje okolne buke i blokira smetnje, osim toga imaju stereo zvuk kristalno jasne HD kvalitete te reproduciraju glazbu bez distorzija, šumova i drugih smetnji. 

Bežične slušalice MirrorBuds Max, cijena na sniženju je 249.99 kn (33.16 €)

Ove slušalice odlikuje napredna ANC tehnologija koja smanjuje okolnu buku. Osim toga imaju stereo zvuk kristalno jasne HD kvalitete te reproduciraju glazbu bez distrozija, šumova i drugih smetnji.  

Bluetooth zvučnik Outstyle Tunes, cijena na sniženju je 259.99 kn (34.48 €)

Osim što ima kompaktan dizajn, ovaj Bluetooth zvučnik je vodootporan, izdržljiv, glasan i prijenosan te ima integriran Mini Subwoofer. 

Nudi 6 do 8 sati neprekidne glazbe, a ima i omču te ga se može objesiti na bicikl, ruksak ili bilo gdje u domu. Magnetski stražnji dio omogućuje i pričvršćivanje na metalne površine. 

Lenovo K3 Bluetooth zvučnik, cijena na sniženju je 209.99 kn (27.85 €)

Lenovo prijenosni zvučnik ima metalno kućište, izdržljivu bateriju i snažne basove. Krasi ga poznati i bogati Lenovo zvuk s izvrsnim razmjerima između visokih, srednjih i niskih tonova.

Kućište je CNC obrađeno i hladno na dodir, a njegov kompaktan oblik omogućuje da u glazbi uživate gdje god da se nalazite. Uz zvučnik dolazi i traka koja omogućava da se zvučnik zakači na remen, ruksak ili zapešće. 

Bluetooth zvučnik Mirror Vibes, cijena na sniženju je 189.99 kn (25.20 €)

Mirror Vibes zvučnik odličan je za one koji su puno na putu, a ujedno žele i upadljiv dodatak. Ovaj zvučnik ima kompaktno i lagano kućište ispod kojeg se skrivaju odlične audiokomponente.

Ima ugrađen zasebni subwoofer, koji bazi svake glazbe daje bogatu dubinu i punoću. Osim toga, ugrađeni Bluetooth 5.0 čip omogućuje vezu uz nisku potrošnju energije za dulje slušanje bez ponovnog punjenja.

Bežični Bluetooth zvučnik Zealot Rhapsody, cijena na sniženju je 339.99 kn (45.09 €)

Zealot Rhapsody ima ovalni oblik te producira kvalitetan prostorski zvuk s bogatom dubinom i čistim visokim i srednjim tonovima. Zvučnik ima i čvrsti ABS materijal industrijske kvalitete, CNC obrađenu i dinamičnu metalnu zavojnicu.


Pametni satovi

Pametni sat Commandos II, cijena na sniženju je 379.99 kn (50.40 €)

Robusna izrada sa zaslonom od visokokvalitetnog kaljenog stakla brine da sat dugo izgleda kao i prvog dana. Osim toga njegov dizajn uklopit će se i u sportske, ali i profinjenije odjevne kombinacije. 

Sat nudi i 24/7 uvid u zdravlje i rad srčano-žilnog sustava osobe koja ga nosi. S ugrađenim PPG biosenzorom mjeri zasićenost kisika u krvi, prati puls i cikluse spavanja, njihovu kvalitetu te podsjeća na prekomjerno sjedenje.

Pametni sat Challenger za Android i iOS uređaje, cijena na sniženju je 189.99 kn (25.20 €)

Uz ovaj pametni sat možete primati obavijesti o dolaznim pozivima, porukama i aktivnostima na društvenim mrežama. Osim toga prati kvalitetu i značajke ciklusa spavanja, a ima i prilagođeni sportski način rada koji osigurava točno mjerenje rezultata.

Pametna narukvica, cijena na sniženju je 295.68 kn (39.20 €) 

Combat pametna narukvica ima OLED ekran osjetljiv na dodir. Mjeri otkucaje srca, broj kalorija, koraka, nadgleda i mjeri kvalitetu spavanja, a putem nje možete zvati i primati pozive te slušati glazbu. 


Uređaji za dom

Video zvono Homie, cijena na sniženju je 449.99 kn (59.66 €) 

Video zvono Homie je kompletan sustav za nadzor doma skriven u kompaktnom kućištu otpornom na vremenske uvjete. Pomoću njega možete pratiti svoju imovinu s bilo kojeg mjesta.

Osim toga ovo zvono ima ugrađeni senzor pokreta koji će vas brzo upozoriti kada otkrije bilo kakav pokret ispred vaših vrata. Zahvaljujući Wi-Fi modulu za povezivanje s telefonom, izvrsnoj IR noćnoj vidljivosti, širokom kutu snimanja od 166° i osjetljivom senzoru, u toku ste sa svime što se događa u vašem domu. 

Nadzorna kamera BulbCam Pro, cijena na sniženju je 339.99 kn (45.08 €) 

Ova nadzorna kamera je mala, kompaktna i teško primjetljiva. Osim toga ima ultra izdržljiv objektiv za sliku Full HD kvalitete, 360 stupnjeva panoramsko okretanje koje pokriva cijelu površinu bez mrtvih kutova i samostalno prati objekt u pokretu. 

Robotski usisavač BowAI Assistance Droid, cijena na sniženju je 501.65 kn (66.51 €) 

Robotski usisavač BowAI Assistance Droid visok je samo 6.8 centimetara pa se može uvući i ispod kauča, a osim toga ima snažan motor koji će usisati i najsitnije čestice prašine i prljavštine. U 100 minuta neprestanog čišćenja može očistiti prostor površine do 150 metara kvadratnih.

Cjelokupnu ponudu na ovom sniženju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više