Od studenoga 11 prodajnih centara Pevexa neće raditi nedjeljom

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDANAEST prodajnih centara Pevexa od 1. studenog više neće raditi nedjeljom, navode iz tog trgovačkog lanca. 

Neradna nedjelja rezultat je zajedničke odluke zaposlenika i Uprave čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja. Ova odluka donesena je nevezano uz najave vlade o neradnim nedjeljama

Odluka će za sada vrijediti do 1. ožujka 2023. 

Od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre, nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku. 

"Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike", istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo. 

Naveli su da će ova odluka za sada vrijediti do 1. ožujka iduće godine. No isto tako su istaknuli da kupci ovom odlukom neće biti zakinuti jer svakodnevno imaju dostupnost čak 27 prodajnih centara diljem Hrvatske kao i mogućnost online kupnje 24 sata dnevno. 

Pročitajte više