Odmah su se rasprodale: Nove Crocsice hit su na društvenim mrežama

Foto: crocs.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CROCS ulazi u svemir Auta kako bi obožavateljima donio Crocsice inspirirane Materom. Klompa Mater donosi nasmiješeno lice automobila na prstima, istaknute detalje motora te neobičnu kukicu za vuču na stražnjim trakama.

Slip-on obuća dolazi u tamno smeđoj nijansi, što podsjeća na Materovu karakterističnu shemu boja, a potplat ima plave detalje. Kao i uvijek, Crocs klasične klompe su vodootporne, lagane, brzo se suše i jednostavno čiste. 

Disney Pixar i Crocs surađivali su na klompi s likom Lightning McQueena koja je prvotno bila dostupna samo u dječjim veličinama. Međutim, zbog ogromne potražnje, 2019. su je proširili na veličine za odrasle, što je rezultiralo rasprodajom u samo nekoliko sati nakon što je stigla na tržište. 

Odmah su se rasprodale

Ovaj dizajn je iznimno obradovao fanove, no mnogi su se duboko razočarali što nisu uspjeli nabaviti svoj primjerak jer su se brzo rasprodali.

"Čovječe, već su rasprodani", "Doslovno sam upravo otišao kupiti oba para i već ih nema na zalihama u mojoj veličini", "Već nakon 3 minute rasprodano. Ovo je smiješno, morate obnoviti zalihe ili smisliti alternativu", pisali su fanovi na njihovom Instagram profilu.

Oni koji su uspjeli nabaviti ove cipele ponosno ih pokazuju na društvenim mrežama, a videi su hit.

@ss_alex11 My Best Friend❤️🤎 #matercrocs #lightingmcqueen #bestfriends #cars #crocs #fyp #parati #crocsgang #mater ♬ original sound - nrl
@pistoncupproductions_ #matercrocs #towmater #lightningmcqueen #lightningmcqueencrocs #wallet #fyp #carsmovie #disneycars #lightningmcqueenday #kachow ♬ i dropped my wallet - jacob 🕷️

Pročitajte više