Oduševile su nas ove crvene štikle sa srcima. Ne možemo skinuti pogled s njih

Foto: aminahabduljillil.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA govorimo o bezvremenskim modelima cipela, onda su to svakako štikle. U ormaru ih ima gotovo svaka žena i, čak i ako ih često ne nosi, zna da uvijek može računati na njih kada prigoda to zahtijeva. 

Bliži nam se mjesec ljubavi i vrijeme je da se počastimo novim parom štikli. Unutar kolekcije modnog brenda Aminah Abdul Jillil pronašli smo ove savršene crvene štikle s mašnom i bijelim srcima.

Svaki outfit će podići na višu razinu

Ove štikle jednostavno oduzimaju dah. Svaki vaš basic outfit podići će na višu razinu. Primjerice, možete ih iskombinirati na hlače ili duge haljine u nekim tamnijim bojama ili možete ići na razigranu varijantu tako da ih iskombinirate sa zelenom ili žutom bojom.

Za Dan zaljubljenih vam predlažemo da ih iskombinirate s crnom haljinom i za kraj stavite crveni ruž. Kako god odlučite nositi ove štikle, jedno je sigurno, u njima ćete oduševiti baš svakoga.

Ove ljepotice sa srcima trenutno su na popustu i možete ih naručiti preko Aminah Abdul Jillil web stranice po cijeni od 427.68 € (3222.35 kn). Paket je podložan carini i PDV-u, a kod nas se dostavlja DHL Expressom.

Pročitajte više